Super tevreden

Goede communicatie en keurig verpakte onderdelen.

Prijs, levering en kwaliteit zoals verwacht

Goede kennis van zaken en snelle verzending En het kan als garagebedrijf zijnde op rekening

Snel en netjes geregeld

Binnen 1 dag geregeld

Vrijdag besteld, Zondag deed mijn auto het weer

Vrijdag een startmotor besteld, deze kwam zaterdag vroeg binnen en kon ‘m zondag monteren op m’n auto en merkte al meteen dat het weer goed zat! Top service en zal zeker vaker bestellen :)

prima l evertijd juiste onderdelen

Goede service en betrouwbare mensen zeker aan te raden.

Toppers zijn dat ben altijd goed geholpen bij hun .

Keurig geholpen

Geen verkapte verzendkosten.

Concurerende prijzen, duidelijke communicatie en vlotte verzending. Waar sommige demontagebedrijven veel te hoge verpakkings- en verzendkosten rekenen, als verkapte omzet, Betalen we bij Japoto bv gewoon 6.75 via PostNL. Keurig bedrijf.

Snel en netjes geleverd

In de middag besteld en betaald, volgende dag reeds binnen. netjes verpakt en onderdeel zelf ook als nieuw. Super geregeld!

Goede prijs/kwaliteit en supersnelle service!

Het onderdeel was compleet, helemaal heel en netjes en het was meteen de volgende dag al in huis!

deurvanger in de deur gemonteerd en je merkt gelijk het verschil BEN ZEER TEVREDEN

Product zoals omschreven

Product zoals omschreven, goede service

Heel tevreden over het totale traject!

Ik heb een heel gaaf onderdeel ontvangen voor een heel nette prijs!Waarvoor mijn dank.

Prompt und guenstig

Perfekt, gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Hoedenplank besteld voor mijn RAV4 uit 2003. Ik ben keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Bestelling zeer goed ingepakt mogen ontvangen en ziet er in het echt uit als nieuw. Ik ben super tevreden!

Uitstekend geholpen !!

Ik ben zéér tevreden over Japoto Parts , heb mijn onderdeel goed verpakt ontvangen , naderhand ingebouwd en het werkte allemaal prima dus hier zit een blijde klant . Mocht ik in de toekomst weer iets nodig hebben doe ik zeker weer een beroep op Japoto Parts. mvg. Leo Hazenberg.

uitstekende service

reageert snel en los snel een foute bestelling op, prima

Ik ben netjes te woord gestaan aan de telefoon door iemand die meteen ging kijken of het product nog aanwezig is/was, zodoende wist ik meteen waar ik aan toe was. Product is netjes verpakt en verstuurd in bubbeltjesplaatic zodat het ook niet kon beschadigingen. Mijn persoonlijke ervaring is in een woord: Fantastisch

alles is goed gegaan en op tijd

top dienst

SNELLE REACTIE, RAP GELEVERD.

Tijdens het weekend besteld, woensdagmorgen professioneel verpakt afgeleverd. KLASSE!

Goede service snel geleverd. Prijs vond ik wat te duur

Een appje en gelijk communicatie .Onderdeel was heel snel terplaatse.Bedankt!!

Het is een geweldige zaak

Hier kun je gerust je spullen bestellen een goede zaak eerlijk mee denkend en wat ze zeggen dat doen ze ookgoede service ronduit geweldig.

Top bedrijf

Top bedrijf