Zeer goed ervaren

Besteld, volgende dag in huis en erg goed ingepakt! Duidelijke omschrijving van onderdeel met onderdeelnummer. Website duidelijk!

Snel

Op de site gevonden wat ik nodig had. Bestelling geplaatst en erg snel geleverd. Compleet en in doos dus zeer tevreden. Tevens via de mail goed en duidelijk wat er besteld en betaald is.

Top goed geregeld netjes en snel goede prijs

Tja goede onderdelen netjes verpakt goede prijs en snel Toppie

Japoto Parts war unsere Rettung

Nachdem unser Nissan wegen einer defekten Rückleuchten-Abdeckung den TÜV nicht bestanden hat und deshalb die Stillegung drohte, habe ich zum Glück Japoto entdeckt. Hier gab es, was nirgendwo anders zu bekommen war und nach zwei Tagen bereits bei uns angekommen ist. Resultat: Riesiges Angebot an Ersatzteilen, toller Service, absolut empfehlenswert. Danke, Japoto!

Verkeerde levering

Helaas het verkeerde artikel geleverd. Maar ze hebben het zonder problemen terug genomen . Bedrag snel terug gestort. Super service . Zou het aanbevelen om je tweedehands onderdelen hier te bestellen

Prima en snel geholpen

Prima en snel geholpen. Onderdeel besteld via onderdelenlijn.nl en volgende dag al binnen.

Great experience

I recommend Japoto. Perfect from the start to the delivery. Thank you.

Goede informatie gegeven. Netjes verpakt. Complimenten!!!

Snel geleverd en prima onderdeel.

Kleine bestelling geplaatst en had het onderdeel in goede staat een paar dagen later.

Vlotte aankoop en levering.

Zeer tevreden over mijn aankoop

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering goede verpakken snelle reactie

Zeer tevreden seller geleverd dan verwacht...

een aanrader

heel vriendelijk werdt direct geholpen op het stuk dat ik nodig had , snel levering

Gevonden en gekocht

Was op zoek naar slotmoeren en deze snel gevonden en nog sneller verstuurd!!

Fijn winkel

Mooi dat je onderdelen los kan bestellen.

Helemaal goed

Goede service en snelle levering

Snelle en behulpzame service

Ik had een lichtschakelaar voor mijn Toyota nodig. Ik nam telefonisch contact op, omdat er te veel opties waren en ik niet zeker was van het type. Snel geholpen, ik kreeg een betaallink per mail opgestuurd en diezelfde middag ging mijn schakelaar op de post. Hou wel rekening met iets minder snelle service van de koeriersdiensten. Daar kan Japoto niks aan doen, maar is wel handig om te weten.

Snelle levering. Product zoals omschreven.

Snelle levering. Product zoals omschreven. Goede kwaliteit. Zelfs de montage schroeven zaten erbij.

Wel te raden

Telefonische perfect geholpen met bestelling, juiste onderdeel, snelle bezorging en onderdeel past perfect in nissan murano

DHL had een fout gemaakt, deze vriendelijke meneer ging er gelijk achteraan en het was geregeld. Zeer snelle en goede communicatie.

Einfach Klasse!

Superschnelle Lieferung, Teil passt Perfekt,

Snel en goed

Snel en goed.

top service

fijn bedrijf. alles goed verzorgd

Niets op aan te merken.

37 Stadsweg