Onderdeel besteld maar niet het juiste retour gestuurd na ontvangst Direct credit nota ontvangen en geld met verzendkosten waar vind je dit nog ik raad U aan met deze Firma zaken te doen CHAPEAU

Prima bwdrijf!

Snelle verzending, goede prijs/kwaliteit! Duidelijke afspraken.

Snelle levering & uitstekend materiaal , in 1 woord , top , gewoon doen dus :)top

Top service en laagste prijzen.

Uitstekend.

Snel, makkelijk en duidelijk

Uitzoeken en bestellen ging prima

Goede dienstverlening

Onderdeel was niet in orde, de klacht werd goed ontvangen onderdeel ging kostenloos retour en het geld werd terug geboekt.

goede terugkoppeling en aanpassing!

rolgordel besteld en gekregen, deze was niet geheel naar verwachting na overleg keurig opgelost en geregeld!

De bestelde spullen komen goed verpakt binnen. En komen overeen met de geplaatste foto's. En binnen twee dagen in huis.

Snelle levering en duidelijke communicatie

Voornaaf na telefonisch contact zelf af kunnen halen. Versnellingsbak recentelijk laten opsturen. Beide keren prettig en correct geholpen.

Superklantvriendelijk

Plezier contact en meedenken !

Niet goed geld terug

Onderdeel was niet van de juiste kwaliteit, Zonder morren geld terug.

Ik heb heel gooie ervaring bij jullie gehad.

Ik heb heel gooie ervaring bij jullie gehad.

goed geregeld

Snelle reactie op de mail en goed afgehandeld

Als zeer goed ervaren onderdeel was top en niet duur. En binnen 2 dagen in huis . Site heb ik opgeslagen ga ik zeker nog een keer op bestellen. Bedankt.

Het was op tijd zoals afgesproken.

Ga zo door.

Snelle levering, goede website

Prima, overzichtelijk, snelle levering, redelijke prijs (achterlicht).

Alles is perfect.

Uitstekende levering

Goede prijs met ERG goede service!

Normaal schrijf ik weinig reviews maar hier maak ik graag een uitzondering voor. Ik heb recent mijn 1e aankoop gedaan. Het betrof een motortje voor het kofferbakslot voor een Hyundai i10. De prijs was goed en werd snel geleverd. Na plaatsing bleek dat het niet aan de motor lag maar aan meerdere breuken in de kabelboom van de auto. Ik was dan ook aangenaam verrast door de aangeboden retouroptie van Japoto waarbij ze zelfs de initiële verzendkosten vergoeden (niet de retourkaarten uiteraard). Het bedrag werd snel geretourneerd. Kortom echt een aanrader en als ik voor mijn Japanner weer een onderdeel nodig heb dan weet ik ze zeker te vinden!

Goede service, snel vervanging geregeld

Bestelling was helaas zoek geraakt door DHL, dit was keurig en snel opgelost door Japoto Parts. Aanrader!

Goed verpakt

Geleverd zoals afgesproken

Nette bestelling geleverd en op tijd

Prijs / kwaliteit is goed. Wel bwetje werk aan maar was prijs ook naar.

goed en snel geleverd Top

37 Stadsweg