Het bedrijf heeft het goed op tijd verstuurd alleen jammer dat de bezorger dhl er een zooitje van heeft gemaakt waardoor het er 3 dagen langer over gedaan heeft om het te bezorgen

Super lui

Doen regelmatig zaken, nooit problemen gehad en altijd mooie collega prijzen :)

Een zeer snelle en corecte levering, bedankt .

Na betaling van onderdeel was het 2 dagen later al geleverd.

Op een Vrijdag besteld , zaterdag juiste onderdeel gekregen .Top.

Zie boven .

snelle reactie via onderdelenlijn en snelle levering

Na zoekopdracht bij onderdelenlijn was deze firma degene die het snelste reageerde. Heldere en duidelijke site. Na bestelling, snelle levering.

Onderdeel was goed ingepakt en snel opgestuurd

Beter kon het niet.

TOP

vrijdag bestelt maandag in huis (Antwerpen)

Het pakket is er nog niet dhl heeft het terug naar jullie gestuurd waarom weten wij niet maar servi

Maar service is zeer goed

Duidelijk, behulpzaam, snel, prima prijs en een uitstekend onderdeel

Erg fijn om niet besteld te hebben. Duidelijke site, goede voorraad, ook kwalitatief. Prima prijs en ook snel geleverd. Complimenten !

Na telefonisch contact voor uitleg order geplaatst andere dag thuis . Daar word je blij van.

Goed en snel

Goed en snel

top

top service

Altijd Top service , en snelle levering

Japoto Parts levert altijd prima onderdelen , snelle levering en altijd veel voorraad .

Netjes geregeld

Snelle en complete levering.

Goede prijs en snel geleverd

Onderdeel voor mn Prius nodig (APK, gebroken achterveer). Duidelijke site, goede foto's, goede prijs en de volgende dag in huis! Deze site onthouden we!

Snelle levering, goed ingepakt

Snelle en juiste levering. Goed ingepakt.

goeie kwaliteit

Prima met snelle levering

goed geregeld

aan japota parts ligt het niet , alleen aan de bezorgdienst dhl, die gooien het onderdeel bij iemand anders voor de deur, waar het dan de hele nacht voor het oprapen ligt.

Alles correct

Mijn ervaring was dat alles correct en volgens afspraak werd afgehandeld

Altijd mijn nr 1 voor onderdelen

Al vaker onderdelen besteld altijd netjes en voor een goede prijs!

Geweldige service

Goede en snelle service, ondanks dat het onderdeel niet paste meteen geld terug Klasse.

Uitstekend bedrijf!!

Heel correct en netjes

Het verkeerde onderdeel was in eerste instantie toe gestuurd. Na een belletje werd dit ook bevestigd en direct werd het juiste artikel toegestuurd wat ik de volgende dag kreeg. Verkeerde onderdeel behoefde ik niet terug te sturen.

Service*****

Voldoet en volgens afbeelding geleverd

snelle reactie, snelle betaling en part op tijd

plaatsen, reactie lezen, bellen, betalen per ideal, binnen!!

37 Stadsweg

Wirdum 9917 PV