Laden reviews...
176 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les clients signalent une livraison rapide et des pièces fiables. Le support client est apprécié pour sa réactivité. Dans l'ensemble, le sentiment est positif avec une communication claire et des prix raisonnables.
het product was netjes de prijs relevant en passend en snel gepost en bij mij binnen dus dik tevreden.
willemotter
Krommenie
Prettig zaken doen
Hjm van Vliet
Woerden
Product was volledig zoals omschreven de betaling en levering was snel geregeld. betrouwbare partij om zaken mee te doen.
Frank
Heerhugowaard
Ich habe eine Email an sie geschickt und habe leider bis heute keine Antwort erhalten. Nun ist die Rückgabe Frist abgelaufen und ich sitze leider auf dem Bestellten Teil :(
Beveelt niet aan
Denis Stein
Hessen Deutschland
Hallo,
Habe unsere E-Mails überprüft, aber keine E-Mail von Ihnen erhalten. Wenn Sie etwas zurückgeben möchten, können Sie dies tun, woraufhin Ihnen Ihr Geld gutgeschrieben wird.
Japoto Team.
Goed product, nette prijs, netjes product zoals omschrijving en snel thuis geleverd!
Maurice
Deventer
top
Auto Ruesink
Goor
Goede communicatie.
Jacob
Ruinerwold
Een kleine zoektocht op het web deed mij belanden bij Japoto. Ruim aanbod, duidelijke fotos én de juiste prijs. Na het online bestellen van mijn onderdeel kreeg ik snel feedback wanneer mijn bestelling werd verstuurd, top. Keurig netjes verpakt mocht ik twee dagen later mijn bestelling thuis in ontvangst nemen. En mocht ik per ongeluk niet het juiste hebben besteld of mijn bedenkingen?, dan kun je het met bijgeleverde formulier gewoon terug sturen..... maar dat is in mijn geval niet nodig, mijn auto doet het weer naar behorens.
Erwin Posthumus
Reduzum
Duidelijk en snel met goede onderdelen
Kaner Kalkan
Leidschendam
Een goede en snelle levering
1 June 2023
Lammert Klopman
Hoogezand
Geweldige Service!
1 June 2023
Arno Putten
Nunspeet
Vlotte omgang en bestelling, keurig afgeleverd op afgesproken dag.
EJ Junte
Oosterwolde Gld
Zeer vriendelijk
JF Tyres
Den haag
Was aan het zoeken naar een flexibel uitlaatstuk, hier bij ook nog gevonden. Met 3 maanden garantie en de verzending is ook zeer snel gegaan . Top Als ik weer wat nodig heb dan ga ik zeker hier zoeken
Marcel Kelle
Didam
Voor mijn Subaru's bestel ik altijd bij Japoto en dat zijn door de jaren heen inmiddels al best wat onderdelen; van differentieel tot koplampen, dynamo's en allerlei andere zaken. Tot nu toe werkte elk onderdeel uitstekend plus een snelle levering.
Reinout Burgers
Arnhem
Goed geholpen aan de telefoon, prijs is goed en volgende werkdag binnen, zeer tevreden klant top
APK Center
Utrecht
Heel snel en netjes afgehandeld. Bestelling snel ontvangen.
René
Arcen
Aangerzien Japoto netjes autio's demonteerd en de onderdelen schappelijke prijzen aanbied weet ik Japoto te vinden voor mijn mx5
Arthur Schmeink
Heemstede
Artikel kwam overeen met de beschrijving
Roger Peeters
Maastricht
Elektrische stuurbekrachtiging voor Lexus besteld via Onderdelenlijn. 22uur later onderdeel bezorgd. Onderdeel was goed ingepakt en in orde.
Erdal
Rotterdam
Prima site. Goed geleverd.
Tessa De Graaf
Soest
Goede service en snelle levering
de heer Ramon Biesterbos
Emmen
Prijzen ok, levering snel. Het onderdeel zelf moet nog getest worden, maar ziet er goed uit.
Filip Van Paesschen
Kapelle-op-den-Bos
Japanse onderdelen oet grunn. ‘T kon minder
27 May 2023
Vakgarage Stadman