Uitstekende onderdelen, goed bereikbaar, uitstekende afhandeling

Uitstekend onderdeel. Zelfs de draad van de boutjes was onbeschadigd!! Goed telefonisch bereikbaar, goede beantwoording van aanvraag en snelle facturering en toezending.

Keurig en compleet en snel afhandelen

Goede bedrijf en netjes

Alles zoals besproken

Alles zoals besproken en snel bezorgd

Goede service, snelle levering

Snel geleverd en goede service. Volgende keer bestel ik weer

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Tevens een duidelijk bestelproces. De volgende dag had ik mijn bestelling al in huis.

Super geholpen waar geen minpunten over zijn

Volgende keer weer japoto parts

snel en duidelijke communicatie

snellereactie en snel in huis van het juiste artikel.

Sehr schnelle Abwicklung, Versand und Vertrauenswürdig

Habe auf Japoto ein paar original Teile für meinen Mitsubishi bestellt, welche ich in Deutschland leider nicht fand. Der Preis ist mehr als angemessen und der Versand ging zügig voran. Insgesamt erweckte Japoto einen vertrauenswürdigen Eindruck. Als Erstkunde kann ich Japoto jedem Empfehlen, der für seinen Japaner Ersatzteile für einen fairen Preis sucht.

excellent

Goede geholpen, goede service en op tijd geleverd

Japoto heeft altijd wat ik nodig heb.

In het verleden altijd goede ervaring gehad met Japoto. Snelle reactie op vragen. Mooie prijzen en goede onderdelen voor Japanse autos. Ik zal zeker weer wat bestellen via Japoto wanneer er wat nodig is!!

Snel gevonden en compleet verzonden : Super

Vriendelijk contact en alles verlopen zoals afgesproken

Vriendelijk en alles verlopen zoals afgesproken was. Ook retour was geen probleem. Top bedrijf.

Goede service, snelle levering

Onderdelen gezocht, besteld en netjes afgeleverd

Nice packaging, fast delivery, clear website.

Nice packaging, fast delivery, clear website. I did get what i wanted.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Betrouwbare partij met veel onderdelen tegen een scherpe prijs

Was op zoek naar iets waarvan ik niet dacht Dat ik dat zou kunnen vinden. Maar toch wel op Japoto.NL

zeer netjes geholpen, komt afspraken na

super

Snelle levering.

Product als verwacht.

Snel en goed!

Achterlicht auto kapot, via hier een “ nieuwe “ besteld, prima levering, snel en het juiste product wat perfect op de auto past! Wij zijn tevreden en zouden hier opnieuw wat bestellen zou het nodig zijn ! ( hopelijk voorlopig niet ) .

Ersatzteil passt

Via Internet Kontakt, Ersatzteil mit Fahrzeugdaten bestellt,sehr schnell geliefert. Werde bei Bedarf mit Firma wieder Kontakt aufnehmen. Bin sehr zufrieden werde Japoto weiterempfehlen

prima bedrijf

prima bedrijf

Zeer tevreden met de keuze van onderdelen.

Voor mijn mazda uit 2004 moest ik de kachel ventilator en weerstand vervangen. Bij Japoto kon ik op de website dat heel makkelijk terug vinden. Bestellen en netjes 2 dagen later binnen. Zelf gemonteerd en werkte weer als vanouds. Zeker Zeer tevreden met zo'n bedrijf.

Goede service en snel geleverd

Ik had een onderdeel onderdeel nodig dus heb ik na lang zoek kwam ik bij deze bedrijf uit via internet via onderdellijn kwam ik bij deze bedrijf terecht en deze verkocht de onderdeel die ik zocht onderdeel vervolgens via hun site bestelt Moes me ff aanmelden vervolgens voordat je onderdeel bestelt checke ze eerst via kenteken of deze onderdeel past op de auto vervolgens besteld en super snel binnen 2 dage al binne en hebben onderdeel zeer goed ingepakt super en voor tweede hands onderdeel zeer goede prijzen top bedrijf!i!

Speur snel levering

Helemaal top!

Ik werd telefonisch super goed en vriendelijk geholpen en het onderdeel wat ik besteld heb, was precies zoals beschreven en paste perfect. Bovendien werd het heel netjes en stevig verpakt verzonden.

Super bedrijf.

Je krijgt een snelle reactie en sturen het ook de zelfde dag op. Fijn om met deze firma te werken. En de producten komen goed overeen met de foto.

37 Stadsweg

Wirdum 9917 PV

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire