Makelijk bestellen en snel binnen

Netjes geleverd wat besteld was

Onderdeel was netjes geleverd zoals besteld was.

Goed product, snel geleverd

Radio antenne die ik had besteld was snel geleverd, en onderdeel was in dezelfde nette staat, als dat deze geadverteerd was.

Bestelling goed aangekomen

Bestelling is goed aangekomen

GOED

alles volgens afspraak

Top, eerlijk, vriendelijk.

Eerlijk in de omgang, redelijke prijzen, punctueel, vriendelijk in de omgang en altijd beschikbaar.

Zeer goede service

Ik had een gordel insteek nodig voor mijn mazda. Echter online de verkeerde kant besteld. Direct na ontvangst de winkel gebeld. Omdat ik redelijk dichtbij woon zelfde dag nog omgewisseld zonder problemen. Gewoon goede service.

Betrouwbaar

Snelle levering van reserveonderdelen in nieuwe staat

Juiste onderdeel snelle levering.

Juiste onderdeel snelle levering.

Product was snel en netjes aangekomen. Hij was goed verpakt zodat hij niet beschadigd kon worden. Zeker aan te raden.

Prima en als verwacht

Had een vloerplaat besteld voor 'n kio rio. Bestellen ging vlot, aflevering als gepland.

Snel geleverd, schappelijke prijs

Makkelijk bestellen, snelle levering. Goede prijs.

Prima hoofdsteun ontvangen, goed verpakt en precies wat ik me ervan voorgesteld had.Bedankt!

Zeer duidelijk en overzichtelijk. En supersnelle bezorging,top!!

Gmiddag, had nog nooit van jullie gehoord!! Stond in de autogarage van een goede vriend. Op zoek naar een schokdemper, voor de Mazda van m’n zoon. Heb ik niet liggen. Maar moet je even op JAPOTO kijken , zei hij. Japoto !!! Dacht dat ik in de zeik genomen werd. Dus niet !!! Zeer nette en mooie site. Alles wordt duidelijk om en beschreven. Niet duur en snelle levering. Jullie hebben er een vaste klant bij . Mvg Thomas Pattiwael

goede service met goede afhandeling, ondanks de teruggave van product

Product was wel goed. maar door mijn fout toch niet goede product voor het oplossen van mijn probleem

op tijd geleverd en de juiste onderdelen

Goeie ervaring!

Alles was snel en netjes geregeld goede service!!

in de middag besteld, volgende dag in huis

zeer gunstig geprijst, onderdeel als nieuw

Snel en goed product geleverd

Waarom nieuw kopen als gebruikt ook goed kan.

Goed en snel

Best goed en was snelle levering

Snel en geleverd zoals afgebeeld.

Prijs conform verwachtingen en goedkoper dan elders.

tot nu toe altijd correct en op tijd

snelle reactie aan telefoon correct te woord gestaan correcte afhandeling/ verzending

Goede kwaliteit onderdelen, correcte service en vlotte afhandeling!

Goede kwaliteit onderdelen, correcte service en vlotte afhandeling! Zocht enkele onderdelen ivm defect van een sensor en schakelaar. Duidelijke omschrijving, vlot besteld en geleverd, nette onderdelen van goede kwaliteit. Nog nagebeld met vraag, complete, duidelijke en professionele info, kortom: Heel Blij met Japoto !!!

Ik bestelde het en de volgende dag had ik het al in huis!!! Uitstekende service.

Stadsweg 37

9917 PV Wirdum

Over Japoto Parts

Japoto.nl gespecialiseerd in Japanse & Koreaanse auto-onderdelen, groot magazijn met meer dan 70.000 gebruikte auto onderdelen met garantie voorradig, snelle verzending door geheel Nederland en daar buiten. Dagelijkse aanvoer van jonge Japanse & Koreaanse schade auto's deze worden gedemonteerd om het magazijn op peil te houden.