Goede service en snelle levering

Zocht lastig te krijgen spiegel en kreeg via onderdelenlijn reactie van Japoto. Contact was prettig en de spiegel voldeed aan de omschrijving en werd snel verzonden

goed snelle evering

Gewoon goed.

Netjes en snel geleverd.

Prina

Goede service en correct bezorgt.

Juiste artikel en goed verpakt. prima bedrijf.

Snelle en goed verpakte bezorging

Website is duidelijk. Product snel en veilig verpakt geleverd. Reële prijs.

Geweldige Demontagebedrijf voor mijn Toyota

altijd behulpzaam en snel wordt je er geholpen, men weet een hoop en zoemt zo voor je in wat precies het probleem is en wat je daadwerkelijk nodig hebt!

Goede snelle service

Onderdeel online besteld en snel en keurig verpakt thuis bezorgd

super service

had een kofferbakbekleding besteld. netjes de volgende dag geleverd , maar defect aangekomen. 1 telefoontje volgende dag weer een andere bezorgd. super service

Bellen en na een dag was het onderdeel er.

Een rekening van geschat 600 euro kon bespaard worden door een onderdeel dat Japoto in voorraad had en met wat handigheid zelf is gemonteerd. Een kostenbesparing van ruim 500 euro en hergebruik is nog goed voor het milieu ook.

Dit is echt een topbedrijf waar meegedacht word!

Al jaren zijn we een zeer tevreden klant bij Japoto! Keurige onderdelen voor een zeer correcte prijs. Ook denken de medewerkers graag mee en zijn ze behulpzaam als het echt nodig is. Als er goede gebruikte Aziatische onderdelen nodig zijn, EERST Japoto bellen!

Prima correspondentie

Japoto is na enig zoeken op het internet toch vrij gemakkelijk te vinden, hoewel de naam mij nauwelijks bekend was.Veel zoeke dus. Ik heb kunnen vinden, en zeer accuraat geleverd gekregen wat ik nodig was. Hoewel het vanzelfsprekend gebruikte onderdelen zijn, (in dit geval voor mijn Toyota Carola Verso 1.8), valt de kwaliteit een beetje tegen, had er iets meer van verwacht. Ben niet echt ontevreden, tenslotte komt het uit een Toyota uit 2008/09. Ik vind Japoto zeer aan te bevelen. Nogmaals dank Japoto !!

SNEL EN DESKUNDIGHEID

ALTYD RESPOND EN SNELLE AFHANDELING EN KAWALITEIT

snelle levering en zeer communicatief

Ik had perongeluk verkeerde onderdeel besteld, dat is razendsnelopgelost en de verzendkosten zijn de tweede keer niet in rekening gebracht. Bovenien is het onderdeel verzonden voordat ik het oude onderdeel had terugestuurd, op goed vertrouwen. Dat is prijzenswaardig.

Vertrouwelijk.

Ze hebben een goede service en een goed geregeld retour-/terugbetalingssysteem.

Oke

super snel het juiste onderdeel

Het door ons bestelde onderdeel was in perfecte staat en snel geleverd

Makkelijk besteld, snel geleverd.

Overzichtelijke website Makkelijk besteld, snel geleverd.

Vlot verzonden voor een goede prijs.

Goede ervaring met japoto. Het gezochte onderdeel op voorraad en snel en vakkundig verpakt verzonden. De gemaakte foto’s mogen soms iets duidelijker. Een tevreden klant!

Snelle Service

Redelijke prijs, en snel geleverd

Keuze uit prima assortiment ondedelen,uitstekende levering,vandaag besteld morgen in huis en uitstekend verpakt.Prima bedrijf!!!!!!!

Geweldig product goed en snel geleverd

Snelle levering! SUPER!

Had niet beter gekund @

Toppy…, ik ben blij en tevreden mee met deze site!

Ik ben paar keer besteld, er was uitstekend en prima service,topp!!

juiste onderdelen op voorraad voor een goede prijs

Goed geholpen

Stadsweg 37

9917 PV Wirdum

Over Japoto Parts

Japoto.nl gespecialiseerd in Japanse & Koreaanse auto-onderdelen, groot magazijn met meer dan 70.000 gebruikte auto onderdelen met garantie voorradig, snelle verzending door geheel Nederland en daar buiten. Dagelijkse aanvoer van jonge Japanse & Koreaanse schade auto's deze worden gedemonteerd om het magazijn op peil te houden.