pirma toko

goede communicatie juiste onderdeel alles zat er bij zelf bouten voor montage dit is vaak bij de sloop niet het geval

Super gasten bij Japoto

MIJN ERVARING IS DAT ZE BEHULPZAAM ZIJN EN MET JE MEE DENKEN !!

Pakket was de volgende dag al binnen en goed verpakt met seal zodat er geen schade kan ontstaan aan het product .

altijd zeer prettig

onze ervaring is altijd goed, fijn professioneel bedrijf met vriendelijke mensen en prima onderdelen.

Snelle correcte levering

Positief

Prima bedrijf.

Onderdeel correct ingepakt en de volgende dag in huis.Prima service.

Zeer goede service voor het bestellen van een onderdeel

Eerst een telefonisch gesprek gehad met een medewerker van Japoto Parts of het onderdeel (kenteken verlichting van een Toyota Aygo aanwezig was. Deze waren inderdaad aanwezig zij hebben toen een bestelformulier en faktuur gestuurd via de mail. Deze faktuur overgemaakt en een dag later waren de gevraagde onderdelen binnen. Zeer goede service van Japoto Parts bedankt. Mvrg. Gerard

Juist product geleverd.

Vriendelijke mensen met kennis van zaken.

ZEER TEVREDEN

NVT

goede service en snelle levering

zoals ik al zeg netjes en correct afgehandeld

Netjes verzorgd en op tijd geleverd

Prima ga zo door

Naar verwachting

Trekhaak besteld voor mijn cx-5 compleet met module’s en kabelboom. Bij binnen komt bleek het gewoon een zo goed als nieuwe trekhaak te zijn en voor een nette prijs. Ervaring met dit bedrijf is goed en zal deze dan ook aanbevelen bij andere. Kan niet anders zeggen dan 5 sterren en de accuraatheid van werken.

De eerste keer een dynamo opgestuurd gekregen. Bij transport bleek de stekker aansluiting kapot. Daarna kosteloos een andere toegestuurd. Prima Service

altijd correct en snel.

nog nooit 1 probleem mee gehad. fijne mensen.

zeer prettig!

Je krijgt snel een reactie op je vraag. Ze sturen desgewenst ook een foto van het onderdeel. Per mail kun je akkoord gaan met de aankoop, vervolgens werd het onderdeel al na 2 dagen geleverd. Super! 1 verbeterpunt: het rubber van de antenne die ik had besteld bleek vergaan en gescheurd. Die zou ik niet meer te koop hebben aangeboden. Maar retourneren en geld terug is geen probleem.

Gewoon een fijn bedrijf !

Kennis, behulpzaam , vriendelijk

Super snel Goede service

Goede service en snel binnen

Prima geholpen

Ok

Snelle correcte levering!

Vlotte levering, goed verpakt

Goed bedrijf. Bij bestellen kan extra zekerheid worden ingebouwd of je het juiste besteld, dit door middel van opgave kenteken.

Goede onderdelen en goede service

mijn onderdeel was kwijtgeraakt bij DHL en na een belletje direct een vervangend onderdeel een dag later bezorgd , uitstekende service

Zeer vriendelijke

Ik had een veiligheidsgordel besteld Maar kreeg een defecte toe gestuurd Ik heb daar over gebeld met een werknemer En het probleem uitgelegd En zonder problemen zou er een anderen worden op gestuurd En kreeg de dag er na een andere gordel Aan geboden door een bezorgservice Een dikken TIEN voor JAPOTO toppertje

zeer goed

zeer goed

Heel snel en goed

Onderdeel via internet gevonden, besteld, betaald en het was erg snel bezorgd. De prijs voor het onderdeel en verzendkosten zijn uitstekend. Dus al met al voor herhaling vatbaar en een aanrader.

Vriendelijk snelle en correcte levering

Stadsweg 37

9917 PV Wirdum

Over Japoto Parts

Japoto.nl gespecialiseerd in Japanse & Koreaanse auto-onderdelen, groot magazijn met meer dan 70.000 gebruikte auto onderdelen met garantie voorradig, snelle verzending door geheel Nederland en daar buiten. Dagelijkse aanvoer van jonge Japanse & Koreaanse schade auto's deze worden gedemonteerd om het magazijn op peil te houden.