Sortuj

Keurig en snel ontvangen gebruikte hoofdremcilinder, die inmiddels is geinstalleerd en prima werkt.

Overzichtelijke website, moest wel mijn artikel, een hoofdremcilinder, zoeken via de foto. Bleek uiteindelijk exact de goede keuze. Artikel snel en keurig verpakt ontvangen. Retour instructie aanwezig in de verpakking geeft veel vertrouwen.

Erg snel!

Erg snel geregeld allemaal met bestellen en verzenden! Top :-)

Ben tevreden over levering en afhandeling

Helaas was door mij bestelde onderdeel niet goed ruilen of routeren is bij Japoto Parts geen probleem. Ook het crediteren werd netjes afgerond.

hebben alles

goeie leverancier

veel op voorraad en snel in huis

Was op zoek naar een aandrijfas voor mijn wagen, die ik hier binnen no time vond. Als ik weer iets nodig heb weet ik waar ik eerst zal zoeken.

Prima om zaken mee te doen

Na de advertentie was de velg snel in huis, dus helemaal goed.

top

top voor mekaar

Geweldige service

Onderdelen in goede staat ontvangen. Was ook goed ingepakt.

Zeer snelle levering van product zoals op de foto.

Zoals gezegd zeer snelle levering van product zoals op de foto. De volgende dag al in huis. Per toeval op deze site beland door een zoekopdracht. Aan te bevelen!

Prompt, bijna perfect

Onderdeel (gordel bestuurder) en de plek van montage hadden wat modificatie nodig. Kennelijk zijn er meerdere modellen met wat variatie. Kunnen jullie waarschijnlijk heel weinig aan doen en jullie moeten het nog maar weten ook.

Scherm beschadigd

Na telefonisch overleg toch goed opgelost! Kan gebeuren

Hadden precies na wat zoek werk daar wat ik nodig had.

3e remlicht voor een Yaris bjr 2015. Voor een nette prijs. Er werd gezocht en gevonden omdat het niet op de plek lag waar het moest liggen. top service volgende keer ga ik weer naar Japoto

Nog geen kans gehad om te installeren

Keurig

Nette onderden zoals beschreven. En keurig en veilig ingepakt.

Alles super goed gedaan zo als afgesproken dankjewel

Snel, goede prijs en verzorgde zending

Binnen no-time was mijn onderdeel binnen. De prijs was zeer aantrekkelijk en het pakket was met zorg verpakt.

Super goed

Was super goed en snel in een woord geweldig

Hele goeie en snelle service

Onderdeel snel geleverd. Ik had zelf verkeerde onderdeel besteld retourneren en restitutie was zo geregeld

Top bedrijf

Zeer tevreden voor de bestelling. Keurig ingepakt en snel geleverd.

Fijne zaak om mee samen te werken

Werken goed samen en komen gemaakte afspraken na

Onderdeel ziet er netjes uit.

Zeer snel geleverd en goed verpakt

Alles was er met 1 dag binnen en het zag er allemaal keurig uit en goed verpakt, dat vindt ik ook belangrijk

Best

Professional

fijne mensen op een fijn adres

Kundig en enthousiaste mensen die ook meedenken. Prijs technisch prima in orde.

Word altijd goed geholpen prijzen zijn goed onderdelen zijn goed

37 Stadsweg

Wirdum 9917 PV

Kiyoh Recenzje

• Każdy może opublikować recenzję, o ile spełnione są warunki i polityka prywatności
• Przeprowadzamy automatyczne i ręczne kontrole, aby w jak największym stopniu zapobiegać fałszywym recenzjom.
• Recenzje napisane z własnej inicjatywy są natychmiast wyświetlane online i weryfikowane w ciągu 72 godzin.