Sortuj

Zo als afgesproken ..keurig..optijd geleverd Min puntje .niet vermelden dat er wat krassen op zitten.

perfect

Bestellen zeer snel bezorgd perfect

Duidelijke site en snelle levering

Een duidelijke site en heel belangrijk goede foto’s en beschrijving van de aangeboden producten. Zo sta je achteraf niet voor verassingen Ook de prijzen voor de onderdelen zijn zeer scherp. Na bestelling te hebben geplaatst was de order snel geleverd. Ga zo door!!

Juiste onderdeel prima prijs. DHL slechte bezorging.

het is een goed en eerlijk berdrijf kun je goed van kopen zijn niet te duur .

Snelle levering,

Snel, goed verpakt.

Sehr guter Service.

Die Teile Passen immer wie angegeben!!! Weiter so. Habe zum zweiten mal Teile für meinen MX 5 bestellt und bin sehr zufrieden. Das gebrauchte Ersatzteil funktioniert einwandfrei. Weiter so. Mit euch kann man arbeiten!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik begrijp het niet

Ik ben niet tevreden ik wilde het in het Frans, ik heb voor niets betaald. waarom verkoop je het in frankrijk?

snel en correct geleverd zoals afgespraak

snel en correct geleverd zoals afgespraak

snelle lvering

Eerlijke prijzen als Japanse onderdelen zoek. ik moest voor mijn Toyota C-hr een achter speaker hebben bij Toyota kost dit iets meer dan € 600 hier heb voor de dezelfde speaker € 34 voor betaald . Dat bedoel ik met eerlijke prijzen

uitstekende dienstverlening

komt afspraak na. Snelle levering

duidelijk en correct

onderdelen goed zoals op de foto en goede vlotte levering

Goed prijs en snelle levering!

makkelijk besteld & snel en goed onderdeel geleverd!

Bin sehr zufrieden.

Sehr schnelle Lieferung. Das Teil entspricht meinen Vorstellungen. Gute Kommunikation. Ich würde wieder hier ein Ersatzteil bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geen gedoe, het juiste onderdeel binnen 2 dagen thuis, en reageren snel op mail.

Niets aan toe te voegen. Ik 100% tevreden. Daar kunnen er nog veel een voorbeeld aan nemen. Vandaar dat ik hier ook even de tijd voor neem. Ik doe dit anders eigenlijk nooit.

Top geregeld ,in record tempo,goed verpakt!

Goede service, in top tempo geregeld , bedankt , Freek de Jong Auto,s Beusichem

Vriendelijk, servicegericht, op het doel af.

Goed vakkundig personeel goede producten snel goed en compleet geleverd tegen redelijke prijzen

Gewoon top

Goed geregeld

Handig besteld en keurig bezorgt

Aan te bevelen

Goede onderdelen en snel geleverd

Goede communicatie met het bedrijf en de onderdelen die wij besteld hebben zien er erg netjes uit. En ook snel geleverd.

Wederom top!

Goed en supersnel geleverd

Goede afspraken, snelle reactie en levering

product en verzenden perfect

Besteld en ontvangen zoals japoto altijd doet. Snel en erg goed verpakt.

37 Stadsweg

Wirdum 9917 PV

Kiyoh Recenzje

• Każdy może opublikować recenzję, o ile spełnione są warunki i polityka prywatności
• Przeprowadzamy automatyczne i ręczne kontrole, aby w jak największym stopniu zapobiegać fałszywym recenzjom.
• Recenzje napisane z własnej inicjatywy są natychmiast wyświetlane online i weryfikowane w ciągu 72 godzin.