Filter

Onderdeel was beter dan ik had verwacht Brdankt

Goed omschreven en snel geleverd voor een nette prijs

Professionele en vriendelijke service

Snel contact, vriendelijk telefoongesprek en snelle afhandeling. Zeer professioneel en prettig. Goed bezig!

Snelle levering.

Goed geregeld

Snel/ goed geregeld

Artikel werkt prima

Uitstekend bedrijf

Geweldig product en goede communicatie

Ik kon makkelijk mijn product volgen via track and trace en de fotos kon ik goed zien wat ik ervan kon verwachten.dankjewel toppers !!

Duidelijke omschrijving en supersnelle verzending.Top!

Zoals omschreven gewoon Top!

Prima geregeld.

Goed en snel geregeld.

Fijn contact

Top en snelle service!

Prima kwaliteit, vriendelijke medewerkers, snelle verzending.

Behulpzame en vriendelijke medewerkers, die weten waarover ze praten, en doen wat ze beloven !

Fantastisch geholpen!

Ik had een spatbord lijst nodig voor mijn Kia. Deze heb ik gevonden bij Japoto Parts voor een mooie prijs. Echter waren de clipjes niet allemaal meer heel. Na contact gehad te hebben zijn deze alsnog netjes opgestuurd. Ik ben zeer goed geholpen! Ik kan iedereen Japoto Parts aanbevelen als je originele tweedehands onderdelen nodig heb voor jouw auto. :)

Fijne service, snelle levering!

Onze bestelling werd in een rap tempo geleverd! Fijn

Snel geleverd, juiste artikel.

Op de website was het artikel snel te vinden, het ging om een sleepoog voor een Qasquai uit 2009. Goeie prijs en snel geleverd. Gewoon top.

Super service

Pakket goed ingepakt en de inhoud zag er gewoon super uit

Radioe

J'ai commandé chez vous et la réception est rapide

Very good

All very well, but upon arriving in Spain, the MRW parcel took 13 days to deliver the package.

Wat een top bedrijf met top service

Mijn onderdeel die ik besteld had via het schade herstel bedrijf was al 6 weken niet op voorraad. Uit waanhoop heel internet afgespeurd om dit onderdeel zelf te bestellen en ook ik heb heel wat afgezocht tot dat ik bij dit bedrijf uit kwam. Ze hebben telefonisch goed met mij na gekeken of het inderdaad het juiste onderdeel was voor mijn auto. Nadat ik van hun kreeg te horen dat het 100% paste op mijn auto, heb ik deze.het smiddag's besteld. En tot mijn grote verbazing kreeg ik deze de dag erna al geleverd. Niemand kon mij leveren en helpen op korte terwijn!!!!! Nou niemand klopt noet helemaal JAPOTO kon dit wel. Dit bedrijf verdiend een hele dikke pluim.

Top verpakt, werkt perfect en super snel geleverd.

Top sevice

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super contact en service

N 10 bestellen ging makkelijk en onderdeel snel en perfect verpakt ontvangen. En onderdeel was maar 9,99€ maar kreeg super service

Well done

Easy to select the part on website Parcel delivered on time Parcel well protected Very satisfied

Teile erst nach fünf Tagen geliefert.

Erst nach Rückfrage eine Info bekommen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

37 Stadsweg