Laden reviews...
120 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
For det meste sker leveringen hurtigt, og produkterne er af god kvalitet. Kundeservicen opleves som pålidelig og venlig. Pris/kvalitet-forholdet er attraktivt, og emballagen er omhyggelig. Samlet set er oplevelsen positiv og bæredygtig.
On my first order they forgot to deliver one thing but fixed it immediately. So I will definitely use them again
13 July 2021
Sarah
Amsterdam
De bamboedoekjes zijn mooi stevig. De was komt met het ei lekker schoon en fris uit de machine en het voelt zoveel beter dan wassen met een milieu belastend wasmiddel terwijl bij milieuvriendelijke poeders of vloeistoffen de geur me tegen valt. Het wc blokje ruikt de eerste dagen gewoon te fris maar bevalt inmiddels -een week na in gebruik name- ook prima.
13 July 2021
Christy
Nijmegen
Prachtige transparante houtlak gekocht ben superblij met de kleur en stinkt ook niet gelukkig
12 July 2021
Sylvia
Adam
Heb op mijn Sate BBq van 114 cm lengte en 15 cm breedte continue, ca 3,5 uur, 420 stokjes sate ,verschillend soorten vlees en garnalen ge bbqued . Niet een stokje was aangebrand door de gelijkmatige hitte die ik had. Zelfs speklapjes zonder vlammen . Heb hiervoor ongeveer 2.5 kg briquetten gebruikt. Dit produkt had ik veel eerder moeten gebruiken, ook andere collega's vonden het zeer goed. Heb het zeer sterk aanbevolen. Ook bijna geen as in de lade. Bedankt voor de snelle levering en tot een volgende bestelling. Mvg. Robert
Robert Lichtenvoort
Rotterdam Zuid
Snel, makkelijk en gunstig voor de toekomst
Jimi
Leeuwarden
S tt ehs1 z1vsch
Stienie
Zwartsluis
Ik kan niets over de kwaliteit van de vingerverf vertellen,ga het nog cadeau geven Zit er wel goed interessant uit
Neely
Mijdrecht
Snel geleverd en precies wat ik wilde
Anneke
Oosterhout
Levert snel de juiste producten!
Mirjam Hendriks
Uden
Snelle service, betaalbare kwaliteitsproducten.
N.
Pingjum
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling? Bovendien is het fijn dat voor elke waka die je bestelt, er een naar een derde wereld land gaat.
Janny
Kampen
Heb alleen maar goede ervaringen, kan deze aanbevelen!
Christiane
Hemiksem
Tevreden met mijn bestelling. Top dat de mogelijkheid er is om 2e kans producten te kopen.
Marga
GOUDA
Mijn vrouw kreeg last van allergie van onze vorige meubelwas. Dus tafel afgeschuurd en opnieuw ingewreven met de natuurlijke was. Uitstekend resultaat en geen allergische reacties meer. Helemaal Top.
willem
Leystad
Mooie producten, snelle service
Esme
Hoofddorp
Goed produkt en fijn voor onderhoud van houten vloer die met olie is behandeld
Tineke
Stevensbeek
zonder dat ik er om vroeg!
Wally
Rockanje
Bedrijf levert goed en snel en heeft een mooie ambitie. Info op website blijkt niet te kloppen na bellen, zou direct worden aangepast. Daarnaast valt het product helaas tegen, de verf heeft behoorlijk veel klontjes.
6 July 2021
Annoniem
Borne
Producten ok, maar verpakt in veel te grote doos met bijgevolg veel te grote hoeveelheid papier. Niet zeer ecologisch.
Karine
Oostende
Geleverd volgens afspraak
Hans
Griendtsveen
Gewoon goed - snel en overzichtelijk. Kunnen vele shops wat van leren.
Stefan
Capelle aan den Ijssel
Bestelling was er snel, goed verpakt, product naar behoren.
Freddy
Deventer
Goed, snel bezorgd en aantrekkelijk geprijsd!!
Patrick
Den haag
Vragen worden altijd beantwoord en zonodig toegelicht, de meeste medewerkers deskundig of geven eerlijk antwoord het niet te weten. Zeer ruime keus in allerlei artikelen. Ze doen wat er gezegd wordt en het bestelde is vlot in huis.Ik ben erg blij mee!
Karin
Heiloo
Mooi aanbod, en snelle service! “Verboden voor geitenwollen sokken”, schrijven ze op hun website - hahaaa!
Geoffrey
Hilversum