De digitale tijdschakelaar is erg apart en makkelijk in te stellen. Mijn vorige stoffer en blik (eigenlijk stoffer en plastic) waren gesneuveld. Dit stoffer en blik ziet er mooi uit en fijn op te gebruiken.

Snelle levering, product pas net in gebruik

Wegens de verhuizing zou de bestelling en bezorging weken gaan duren. Ik had daar rekening mee gehouden. Echter het werd in een dag al bezorgd en voor de deur achter gelaten! Goede beschrijving over gebruik bokashi-emmers, nu afwachten of het proces net zo goed gaat als beschreven wordt.

Servicegericht!

Mijn bestelling was beschadigd, waardoor de bestellilng meteen retour Eco-logisch ging. Omdat ik het artikel met spoed nodig had, heb ik hen een bericht gestuurd dat de bestelling retour was gestuurd. Meteen kreeg ik de kosten terug. Overigens altijd snelle reacties en oplossingsgericht. Verder natuurlijk een super bedrijf door alle mooie producten.

Late levering, goede kwaliteit

zie boven

Chauffeur rijdt weg

U heeft een pakket bij ons bezorgd, echter bent u weggereden en heeft u het pakket aan de voordeur laten staan. Wij hebben het pakket gevonden zonder een bezorger!

Ik vond het winkelen bij Eco-logisch boven verwachting. De producten zijn milieubewust, goedkoop en van zeer goede kwaliteit. De verzending is snel en ik werd goed op de hoogte gehouden.

Een erg leuk product.

De fietser is een mooie aanleiding om op een feest een verhaal te houden.

Snel geleverd en goed product

Netjes verpakt, snel geleverd en goed product

Niks veranderd

Op verschillende vlakken gebruikt bij volume 1 op 1, en niks veranderd. Ook niet na meerdere weken

puur lof

de verzending kwam snel aan, en omdat 1 product niet meer voorradig was in het door mij gevraagde formaat, werd het automatisch vervangen door 2 kleinere formaten. super service dus! heel tevreden.

Product snel ontvangen

Vlotte verzending en aantrekkelijke verzendkosten.

Heel attent en vriendelijk

Top!!! Hele goede en fijne ervaring met deze winkel. Een snelle verzending en aardige mensen aan de telefoon

Snel, goed product, duurzame verzendverpakking

Goed, vriendelijk en vlot contact en heel goed product! Heb er al reclame voor gemaakt, zeer tevreden!

Vloerverwarmingpomp schakelaar werktperfect

Gekozen schakelaar is snel bezorgd en voldoet aan omschrijving. Ook geen display wat ook weer stroom verbruikt, dit is de meest ecologische die ik kon vinden.

Perfect !

Zeer goede ervaring, we bestellen hier zeker nog.

Makkelijk besteld en snel verzorgd

Leuk artikel

Goede en duurzame producten

Doos gekocht vol spullen waar ik zelf niet wist wat er in zou zitten. Heel leuk.

tevreden

tevreden over bestelling en levering

Ok

Alles prima in orde en op tijd

Mooie producten op tijd geleverd

Printpapier is top en eco

Voor mijn werk moet ik vaak grote bestanden printen - dat wil ik natuurlijk zo milieuvriendelijk mogelijk doen. Het lichtgrijs getinte eco-papier van Eco-logisch is prima. Al drukt de 75grs versie iets door als je er met vulpen op schrijft.

Over na gedacht !

Zoals beschreven op de website ! De nodige info en geen blablablabla !

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK