Laden reviews...
124 opiniones en los últimos 12 meses
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
El envío es rápido, la calidad de los productos es buena y el servicio al cliente es amable. La oferta es variada y las opciones son sostenibles. En general, la experiencia es positiva y confiable. La relación calidad-precio es adecuada.
Was eerste keer, zal vaker bestellen voor meukvrij huishoudelijk spul
31 July 2026
Heje
Eindhoven
Goto store for earth friendly materials.
29 July 2026
Alex
Dordt
Duidelijke website, veel keus en snelle levering
29 July 2026
Rosemarijn
Zierikzee
Heel blij met mijn producten.Ook een snelle levering.Ik kom zeker terug.
Françoise
Gijverinkhove
Er was wat vertraging maar goede klantenservice en dat scheelt. Ga hier zeker weer bestellen
Maria
GOUDA
Goede producten voor goede prijs. Goed verpakt.
Katia
Abcoude
mijn planten staan er mooier van, je ziet snel resultaat
26 July 2026
sophie
lauwe
26 July 2026
René
Monster
De cookie wall suggereert met woorden als "jouw bezoek soepel verloopt" en "helpen ons om de webshop te verbeteren" dat er uitsluitend functionele en analytische cookies gebruikt worden. De cookiewall rept met geen woord over tracking-, advertentie- of marketingcookies. (1) Er staat een knop om alles te accepteren, maar geen knop om te weigeren. (2) De enige manier om tracking cookies te weigeren is door op de knop "pas aan" te klikken, die door de gebruikte achtergrondkleur minder opvallend is dan de accepteren knop. En wat blijkt dan, deze webshop maakt wel degelijk gebruik van marketing- en trackingcookies. (3) Sterker nog, dit staat standaard aangevinkt, waardoor je, als je dit niet wilt, weer extra handelingen zult moeten verrichten door "advertenties" uit te vinken. (4) Dit is niet alleen bijzonder klantonvriendelijk, maar kan ook als misleidend gezien worden. En het geeft te denken over de betrouwbaarheid van andere claims op deze website en deze website in zijn geheel... ...als je bij binnenkomst al 4 keer op het verkeerde been gezet wordt.
Beveelt niet aan
Pieter
Heerhugowaard
Zie hierboven
J
Meerssen
Na de bestelling is het pakket vlot geleverd.
Jenny
Brugge
Ik ben zeer tevreden met de producten van de eco-logisch-webshop. Van heerlijk ruikende schoonmaakartikelen zoals Marcels green soap en de handige, mooi vormgegeven bewaarbakjes van Mepal. Het assortiment is zeer breed.
23 July 2026
Sandra
Edam
En een fijne winkel om zaken mee te doen!
22 July 2026
Tineke
Zevenhuizen
I appreciate the fact that the products are natural and for affordable prices
14 July 2026
Gina
Amstersam
Ik heb ecologisch pas net ontdekt en ben zeer onder de indruk. Een mooi en groot assortiment. Ik heb de webshop al bij vrienden en familie aangeraden. Het lijkt echt antwoord op al mijn ecologische vragen rondom mijn huishouden. Blij!
13 July 2026
elke
Tegelen
Mijn eerste keer besteld. Goede producten, prijs - kwaliteit verhouding oké. Had alleen nog niet van deze leverancier gehoord/gelezen. Via cadeau kaart gevonden.
13 July 2026
Debora
RIJSWIJK ZH
Betrouwbare en snelle levering. De producten zijn, naast dat ze duurzaam zijn gemaakt, uitstekend van kwaliteit en fijn in het gebruik. Ik ben zeer tevreden.
11 July 2026
Henri
Katwijk
Prachtige verf en goede service
9 July 2026
Hristina
CULEMBORG
Recent twee ventilatoren gekocht; de normale prijs betaald (terwijl anderen door de extreme hitte ook extreme prijzen hanteerden). Werkt prima, en is in NL gemonteerd, dus ook nog fair.
9 July 2026
GWS
Rijssen
Mooi product snel in huis
8 July 2026
P
Barendrecht
Snelle levering en zeer goede service. Zeker een aanrader!
6 July 2026
Hilde
Izegem
Moeten het nog gaan gebruiken. Wel gezien bij vrienden wat het doet.
2 July 2026
Han
Putten
overzichtelijke website, voldoende uitleg, maar vooral eerlijke producten, zooooo ontzettend belangrijk, dus ik ben heel blij dat ik met een gerust geweten mijn aankopen kan doen, dank je wel!!!
22 June 2026
ann
bever
Fijne site met leuke producten! Manlief is dol op kimchi dus ik bestel zo’n kit voor vaderdag. Het was ruim op tijd binnen… geef ik net die set met bijbehorende groente, is de set niet compleet, de deksel met het gaatje ontbreekt. Direct een mail gestuurd waarna de volgende dag een deksel al op de post is gestuurd. Toppers zijn jullie! En ik kijk uit naar vele batches kimchi mmmmmmmm
21 June 2026
Dora
Woerden
Wat leuk dat je deze positieve ervaring met ons deelt, dank je wel!
Mooie website en producten, snelle levering en na ontelbaar veel bestellingen gedaan te hebben, kan ik met veel overtuiging en uit ervaring zeggen dat dit een zeer goede en betrouwbare webwinkel is! Top!
18 June 2026
Angela
Kloosterzande
Wat leuk om te lezen dat je al zo vaak besteld hebt en altijd tevreden bent. Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring!
Isarweg 10
1043 AK Amsterdam