Laden reviews...
120 opiniones en los últimos 12 meses
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
El envío es rápido, la calidad de los productos es buena y el servicio al cliente es amable. La oferta es variada y las opciones son sostenibles. En general, la experiencia es positiva y confiable. La relación calidad-precio es adecuada.
Heel goed.
10 August 2021
Henk Jan
Leiden
This product is excellent, and does exactly what it describes. We were struggling with a bio-bin that smelled terrible, especially in the summer days. We sprinkle a little of this according to the directions and it has removed the smell. Would purchase again.
10 August 2021
Tara
Den Helder
ik wens niet onder druk gezet te worden om mijn mening te uiten. ik heb recht op niet te hoeven antwoorden
baten ingrid
Wilrijk
Goede informatie over de levering. Werd ook snel geleverd. Qualiteit van de producten vind ik heel goed.
Juliet
Leiden
De emmer kant-en-klaar finish die ik bestelde werd een dag later al geleverd in een deugdelijke verpakking
Val
Rotterdam
8 August 2021
Katarzyna
Dordrecht
Alle beetjes helpen....groot aanbod aan producten die een bijdrage leveren aan een beter milieu!
8 August 2021
Rosita
warffum
Mooie eco spullen en een snelle levering. Tof bedrijf.
7 August 2021
Anita
Zwanenburg
Altijd supersnel geleverd. En zonder verzendkosten .
6 August 2021
Rene
Weiteveen
Bescherming tegen uv-stralen: top! Bescherming tegen pigmentvlekken:top! Blijft tijdens het surfen:absoluut! Gemakkelijk te verwijderen met een handdoek:ja! Gemakkelijk aan te brengen :ja! Leuke kleur:absoluut!
5 August 2021
Sophie
Lier
Snelle levering en goed product
4 August 2021
T
H H waard.
Vraagt even wat oefening om het goed aan te brengen. M.n. de randen vragen aandacht om het juiste effect te krijgen net zoals de vlakken( met grove stucroller)
3 August 2021
Willem
Rotterdam
Produkt voldoet 100% aan verwachting
3 August 2021
Dick
Dordrecht
Wij zijn bij met de aankoop van de thermosbeker. En mooi product en zonder problemen geleverd. Someren 3
2 August 2021
Anne Relou
Someren
Prima.
2 August 2021
Bart
Zwolle
De bestelling is naar wens! Mooi product!! ( wormenhotel) en wormen. Zeer goed email kontakt over het verloop van de bestelling. De handleiding van het wormenhotel is wel wat onduidelijk. Verder dik in orde.
31 July 2021
Niels
Vlissingen
Netjes op tijd de levering. Goed verpakt waardoor ook goed aangekomen.
31 July 2021
josien
Zevenaar
De bestelling was netjes verpakt en Super snel bezorgd!!
Agnes
SOMEREN
Eddo
De zepen die ik kocht zijn van goede kwaliteit, ruiken aangenaam en hydrateren goed.
Geert
Putte
Het is een week onderweg geweest en er werd niet opgenomen als ik belde (meerdere keren). De mail werd heel laat beantwoord.
Beveelt niet aan
29 July 2021
Hanne
Bornem
De aanschafprocedure verliep precies zoals je wenst en ik ben heel tevreden over het product.
29 July 2021
Hilde
Baarn
Je kunt het zo gek niet bedenken of bij eco-logisch vind je een verantwoord alternatief. Het is inspirerend om er rond te kijken. Zelfs op de website. De producten die ik gekocht heb, zijn goed van kwaliteit en met de klantenservice heb ik goede ervaring.
27 July 2021
Soleil
Baarn
Je hebt het een betere dag gemaakt, bedankt!
26 July 2021
Dirk Timmer
IJmuiden
Levertijd volgens website was 1 werkdag. 9 dagen later was het pas geleverd. Niet wat er beloofd wordt! Wel keurig met track en tracé
Beveelt niet aan
25 July 2021
Jo
Breskens
Sorry voor de vertraging! Door onze verhuizing hebben we iets langer dan een week geen orders kunnen verzenden. Dit heeft op onze website gestaan, maar sorry als dit niet duidelijk genoeg was.
Isarweg 10
1043 AK Amsterdam