Laden reviews...
119 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les clients apprécient généralement la livraison rapide et la variété des produits écologiques. Le service client est perçu comme fiable et clair dans les échanges. Le rapport qualité-prix est compétitif et les emballages sont soignés. Dans l'ensemble, l'expérience est positive et axée sur le développement durable.
De zandloper heeft wit zand wat in een badkamer met witte tegels niet goed zichtbaar is.
Jasper Verhaar
Nieuw-Lekkerland
Werkt prima, eenvoudig, mooi design.
Francois
Tilburg
Website en bestelproces is helder, transparant dus de exact wat ik verwacht
m
D.G.W.
Eindhoven
Ga zeker verder bij jullie kijken naar andere producten
H Docter
Zoetermeer
vlotte levering ,goed materiaal
Ronald
Opglabbeek Belguim
Het bestelde snel in huis, prima tevreden
willem
Leidschendam
Wij hebben HR folie besteld om achter radiatoren te bevestigen. Prijs was prima en levering was snel. Heel tevreden dus
Ina
Arnhem
Snelle levering en goede kwaliteit
Marie-jose
Kerkrade
Product besteld en ontvangen binnen de afgesproken tijd.
Barry
eenvoudig besteld, snel geleverd
Rachel
Tilburg
Ik wilde wel eens testen hoe en of de kozijnfolie daadwerkelijk werkt. Dit vond ik bij Eco-Logisch en het werd snel geleverd voor een goede prijs.
Jan-Willem
Nico Mommen
Alken
Goed product. Snel verzonden.
Pieter
Hoofddorp
Don Alfonso 1909 Gran Reserva
Marieke Kooy
Haarlem
Verrassende winkelassortiment, vooral nieuwe duurzame spullen. Jammer dat er bij de artikelen geen gebruiksaanwijzing bij zat.
carla
Culemborg
Tevreden
Ton Beun
Den Haag
Ik had een set van 3 van de Speedcomfort besteld, tegelijkertijd met mijn partner die om de hoek woont. Min partner kreeg de Speed comfort geleverd. Ik ontving de Heat Van die niet TNO getest is en waar van de impact op energiebesparing dus niet door TNO wetenschappelijk is vastgesteld. Daarnaast zit er maar 1 stekker bij wat bijzonder onhandig is, omdat ik de ventilatoren op 3 verschillende radiatoren wil plaatsen. Graag hoor ik nog van ecologisch om bovenstaande wel tot tevredenheid te regelen.
Beveelt niet aan
Leonie
Goed prijs en kwaliteit!
Nicolae
Utrecht
Om te verduurzamen heb ik tot nu toe 2 keer een bestelling geplaatst. Het assortiment aan eerlijke produkten is groot en aangenaam geprijsd. Het bestelproces is gemakkelijk en via Track & Trace blijf je op de hoogte. Graag tot een volgende keer!
Wim
Oss
De waterbespaarder voor in de stortbak van de wc werkt perfect! Een druk op de knop geeft nu een kleine hoeveelheid water. Heb je meer water nodig, dan moet je de knop langer indrukken. Helemaal goed!
Nancy
Tiel
Hele prettige ervaring opgedaan over dit bedrijf en zijn produkten. Leveren snel uitvoorraad.
Theo Agerbeek
UITHOORN
voor het eerst bij jullie besteld, alles loopt zoals het hoort en product wordt goed verpakt en tijdig bezorgd. Prima.
Ties
Leiden
Bij de beschrijving is een duidelijke uitleg en de levering prima op de afgesproken tijd en datum
25 September 2022
Harry