Alles was perfect!

Ik ben heel erg blij met de producten die ik besteld heb en ze zijn perfect aangekomen.

Hele goede duurzame internetwinkel

Ik ben een terugkerende klant en dat ben ik niet voor niets. Eco-Logisch is gewoon een heel goede duurzame internetwinkel. Met een heel groot assortiment.

Heldere communicatie

Mijn bestelling was niet meer op voorraad en de vertraging van een week werd netjes vermeld ook toen het weer beschikbaar was en ik de bestelling kon verwachten werd duidelijk aangegeven. Daarna ook vlot ontvangen...

Keurig alles geregeld. Zeker in deze tijd met oplopende tijden met bezorgen

...

Fijn te verwerken ondervloer

Snel geleverd en fijn te verwerken, geen stof geen allergische stoffen. Gewoon met de schaar En de -10db lijkt te kloppen.

Goed bedrijf, goed product, snelle levering, gunstige prijs.

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Dat komt door het goede product, gunstige prijs en een snelle levering. Mocht ik weer iets nodig hebben op dit gebied, dan aarzel ik niet om dat bij jullie te bestellen. Ga zo door!!!

Super ecologische winkel!

Al jaren mijn eerste online winkel voor ecologische, natuurlijke en duurzame producten! Ik haal er ook ideeën voor verdere verduurzaming vandaan! Top!

Snel en netjes geleverd

Snel geleverd, goed verpakt

Alles was in orde. Goede verpakking, snel geleverd.

Mooie producten en goed duurzaam verpakt

Handige website met mooie duurzame producten. Kwam keurig verpakt aan, in een recycle doos.

Mooie, duidelijke site met een verhaal.

Snelle levering, en goede info qua verzending etc. Producten van goede kwaliteit! Aanrader!

Goede levering.

Goede service voor de bestelling en levering netjes afgeleverd.

Mooie producten en goede levering

De spullen die ik tot nu toe hier gekocht hebben zijn wat ze beloven dat ze zullen zijn en de levering is prima. Ben tevreden

Slimme besparingen voor weinig geld

Radiator ventilators geven een snellere warmte in de woonkamer

Betrouwbaar

Accurate afhandeling

kg;k;khjh

Geweldige emmertjes

Ik had er een voor mij en een voor mijn zusje besteld en ze bevallen heel goed.

goede site, makkelijk bestellen, snel geleverd

gewoon helemaal goed!

hele fijne winkel

Goed assortiment, fijn bedrijf en prima service en levering.

Geweldige internet shop met zeer divers aanbod

heel blij deze site te hebben ontdekt, bied veel goede alternatieven voor wat ik niet in de supermarkt wil kopen en nog veel meer.

Prachtige beker voor onderweg

Goed sluitende deksel, mooie kwaliteit.

Tevreden

Product is snel bezorgd en voldoet aan onze eisen.

All as described

Very satisfied.

Mooie producten & snelle levering

Mooie producten en snelle levering. Wij hebben kantoorartikelen besteld. Zijn er erg blij mee.... Bestellen zeker de volgende keer weer bij eco-logisch

Super geregeld

Ecobrasa super briketten En geen verzendkosten bij bestelling van 20 kg.

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire