Goed product, goede prijs, lage verzendkosten

Ik heb een deurdrangertje besteld wat ik nog nergens anders ben tegengekomen, dus ik was sowieso al blij dat zij dit hadden. Vervolgens kon mijn bestelling ook nog voordelig per brievenbuspost bezorgd worden. Ik had het product na anderhalve dag in huis en ben er zeer tevreden over.

Verkeerd product ontvangen, netjes opgelost

beetje onduidelijke info op website ivm retour, maar verder prima ervaring

Op tijd geleverd, goede spullen

Kleine minpuntje zijn het plastic tape op de doos. Papieren tape is milieuvriendelijker. Verder houd ik nietnheel erg van webwinkels vanwege alle busjes die daarvoor op weg zijn. Liever zou ik fysieke winkels in mijn buurt door vrachtwagens bevoorraadt zien met milieuvriendelijke artikelen. Helaas zal daar op korte termijn nog niet zoveel aan te doen zijn.

De bestelling bleek niet compleet maar na een mailtje hierover werd het meteen na gezonden

Een mooi breed duurzaam assortiment, goede service en communiceren prettig

Bij onduidelijkheid over een bestelling werden we meteen telefonisch prettig geholpen. Waarop we per email een bevestiging kregen zodat onze bestelling meteen kon worden afgehandeld en we onze verf vlot thuis kregen.

Snel, keurig verzorgd en voordelig!

Leuk bouwmodel!

Mooi helikopter bouwmodel gekocht. Levering was snel en goed. Kwaliteit ook. Leuke houten bouwmodellen voor kinderen.

Fijn dat deze webshop betrouwbaar is.

Levering prima maar geen reactie op vraag voor informatie

3 voorbeeldstalen besteld en die zijn prima geleverd. Echter heb ik ook een e-mail voor aanvullende informatie gestuurd en daarop vooralsnog geen antwoord ontvangen. Daarom overweeg ik mijn uiteindelijke bestelling bij een andere webshop te doen.

goede prijs, makkelijke bestelling en levering

goede prijs, makkelijke bestelling en levering

nieuw en goed

heb de site leren kennen via mijn dochter. Was de eerste maal dat ik iets besteld. Dit is vlot gegaan, overzichtelijke site, goede service en vlugge levering. Er was een product dubbel geleverd en 1 product te weinig. Heb een mail gestuurd, waar ik binnen de twee dagen een antwoord en een oplossing kreeg voor mijn probleem. Na enkele dagen is het goede product geleverd met een retour ticket voor mijn dubbele levering. Ben zeer tevreden over het verloop hiervan en zal zeker nog bestellen. Momenteel al een paar producten in gebruik en ben zeer tevreden.

Goede webshop voor duurzaam leven.

Op zich een goede webshop, waarin je veel producten kunt vinden die je helpen duurzaam te leven. Echter was er één artikel waar ik bijna twee maanden op heb moeten wachten. Dat is wel erg lang! Ik heb een paar keer m'n mailadres achter gelaten voor een notificatie wanneer het product weer op voorraad zou zijn, maar op een gegeven moment dacht ik dat het niet meer kwam. Toch nu eindelijk het product kunnen bestellen en het kwam toen heel snel binnen.

Goede, snelle levering!

Zeer snel

Fijne en makelijke website en snelle levering

Erg blij met mijn aankoop!

Snelle verzending, netjes ingepakt en een super fijn product!

Snel en netjes in huis

Product kwam snel en was erg zorgvuldig verpakt

Mooie kwaliteit voor een nog mooiere prijs

Ledlampen besteld, E14 en E27 dimbaar 2700k . Mooi lichtbeeld, bijna geen verschil vergeleken met de halogeenlampen die we eerder hadden, echt een aanrader......

Product zoals omschreven. Snel verzonden. Goed verpakt (afgeplakt tegen lekken)

Snel en makkelijke site en levering

ventilatoren werken en zijn geruisloos

Spullen zijn goed, de verpakking was keurig en de afhandeling was correct.

Super snelle levering

Super snelle levering en goede kwaliteit.Je krijgt wat ze beloven

Prima webshop ervaring

Paar keer besteld bij deze webshop en altijd vlot en betrouwbaar geleverd dus dikke prima!

UItstekend

Snel geleverd per post maar leuker om naar de winkel zelf te gaan!

Waardeloos, slecht bereikbaar en geen service

Verkeerd artikel besteld, ik heb het helemaal verkeerd gedaan en had beter moeten kijken werd me verteld na 45 minuten in de wacht te hebben gestaan. Op de vraag om het product om te ruilen voor het juiste is dat ingewikkeld en kost ook nog eens 7,50 extra, gewoon terug sturen is nog ingewikkelder dan komt er een hele procedure aan te pas dus meedenken en iets oplossen zit er niet in. Van service hebben ze daar nog nooit gehoord, een akelige ervaring waar ik nooit meer iets zal bestellen.

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire