Snelle bestelling en toen er een onderdeel miste is er direct en zeer goed op gehandeld. erg tevreden

produckten en levering erg tevreden

tevreden alles is in orde goede levering snel producten waren al bekend

Fijne winkel

Vriendelijke medewerkster gesproken aan de telefoon. Product snel verzonden. De deurklemmen werken prima maar beschadigen wel de deurrand door hun kracht.

Lange levertijd

Het product is heel goed. Maar meer dan een week geleden een bijkomende pot besteld en tot op heden nog steeds niet geleverd. Jammer van zo’n lange levertijden.

Uitstekend!

Heel prettig dat Eco-logisch bestaat en dat je op 1 plek terecht kan voor je natuurvriendelijke producten. Ik heb wormenmest en lavasteenmeel gekocht, erg tevreden over de bezorging en de communicatie. Bij Eco-logisch denken ze na over de verpakking en de pakbon was van gerecycled papier.

Snel service. Precies geleverd zoals besteld,

Ik heb de herbruikbare zakjes besteld voor fruit en groenten. Precies beschreven zoals op de website!

Mijn ervaring het is gewoon een goed product

Het was in het eerste gezicht niet, het product dat ik in gedachten had, Maar het heeft voor mij een ander bestemming gehad waar het volkomen tot zijn rechtkomt. Dus voor mij het juiste product op de juiste plaats. Jan

Hele mooie tas. En heel makkelijk om aan de begage drager van je fiets te hangen.

Goed geregeld

mijn lantaarn werkt niet

nvt

Mooi snel geleverd. Het product kende ik al.

Mooi op tijd geleverd

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Het bestellen ging gemakkelijk. De levering was snel. Was vervanging van bestaande deurveer die gebroken was. Na een paar dagen had ik dus weer een deur die vanzelf dicht gaat.

correcte snelle levering

Eco-logisch leren kennen via Energieloket/Deventer. Eerste bestelling mooie goed werkende producten ontvangen, nu tweede bestelling (led lampen) mooi licht, goed verpakt en snel geleverd

geweldig

Ik vind het geweldig dat we in deze tijd toch nog wat kunnen doen . de bestelling die ik heb gedaan is goed en de verwarming is nu beter in huis.

fijne winkel, groot assortiment, goeie mensen

puntje van aandacht: tape op de dozen is nog plastic, oh no!

Ruim aanbod van ecologische producten. De informatie op de website klopt niet altijd helaas. maar dit weerhoudt mij niet om er te bestellen. Omdat ik ook wel een aantal keer in de winkel geweest ben, vind ik het ook fijn om hier ook mijn bestellingen te plaatsen als ik niet naar de winkel toe kan gaan.

Slechte klachtbehandeling

Ik heb een zeer onprettige ervaring gehad. Mijn bestelling is verkeerd ingepakt waardoor 95% van mijn bestelling ontbrak. Ik had 40 dozen besteld aan handschoenen en er is maar 1 ingepakt. Dit terwijl ik nog van te voren heb gebeld om zeker te zijn dat de 40 dozen voorradig waren. Op basis hiervan is mij mondeling verteld dat fouten maken menselijk is en dat er niks gedaan kan worden en dat de ontbrekende producten niet meer op voorraad zijn.

Snelle levering, fijne stiften

Ik heb via jullie navulbare markeerstiften bestel. Ze waren er snel en ze doen het erg goed. Ik ben er blij mee!

Goede webshop met duidelijke informatie

Op zoek naar goede ecologische briketten kwam ik snel op deze website. Goede prijs, duidelijke informatie en makkelijk bestelproces. Voor mij een aanrader.

Lovely product, super quick postage to Belgium.

Great shop with very good choice and reasonable pricing. Love our carafe, so I immediately re-ordered it. Quick postage too.

Foutief artikel maar prima opgelost

In de bestelling zat een foutief artikel maar dit is prima en vlot opgelost.

Uitsteken

Keurig geleverd en netjes geïnformeerd.

goed ervaring

ik heb een emmer muurverf van tien liter gekocht, deze is snel aangekomen, de verpakking was een beetje zwak en de emmer was een beetje beschadigd. de prijs was erg handig

Snel

Mooi op tijd bezorgd

Prima product

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire