snel antwoord ,snel geleverd

Zeer goede service

Mijn product was beschadigd toegekomen en ze hebben me een nieuw toegestuurd. Top klantenservice!

Gewoon goed

Jaren geleden in de winkel geweest in Amsterdam (ecobrasa). Kregen recentelijk via de gemeente een bon om aan ecologische producten te besteden. Radiatorfolie en nog wat isolatiemateriaal besteld. Ging allemaal prima. Folie was niet genoeg, wat bijbesteld. Zullen w.s. voor de magnetische band nog wel een keer aan de deur moeten kloppen.

Snel geleverd.

Snelle en keurige levering.

Zwer snelle levering

Pruct zoals omschreven. Snelle levering en goede prijs / kwaliteit verhouding. Ik bestel hier de volgende keer weer.

fijne webshop mooie producten

als ik dan toch online iets moet kopen dan het liefst hier, veel keuze mooie producten prima prijs en levering

Snel en overzichtelijk

Overzichtelijke aankoopside

Heb nog maar 1x spray gespoten.

Jaren heb ik last van verkoudheid in de ochtend. Ik weet dat ik huisstofmijt heb. Maar veel aanpassingen hielpen mij niet. Heb deze spray gekocht met het idee dat dit ook niet zal gaan werken. Maargoed, proberen waard. Mijn vrouw heeft 1 laag op onze matras gespoten. Werkelijk waar!!! Ben in de ochtend niet eens meer verkouden. Snap er geen drol van maar het werkt. Ieder lichaam is anders, helemaal mee eens. Maar dit werkt bij mij dus wel blijkbaar. Afgelopen Dinsdag gespoten. Is nu Zondag dus hopelijk.blijft het nog lang werken.

Excellente producten en servive

Ruime keuze en goede beschrijvingen. Makkelijk zoek als je graag eco verantwoord koopt

Prima site met goede producten en snelle levering.

Kan maar 1 bak openen met pas

Kan maar 1 bak openen met pas. Waarom dan tekst: bak vol? Probeer een andere

Duidelijk en snel

Duidelijk en snelle service

Zeer vlotte afhandeling

Zeer snelle levering, reeds een paar maal besteld. Steeds goede service, doe zo voort!!

Nog steeds niets ontvangen!

Slechte zaak, helaas! Beloven dat je het de volgende dag in huis hebt, moet het nu nog krijgen! Inmiddels al 3 weken geleden......

Goed product. Goede levering

Goed product. Lamp op zonne-energie maar ook oplaadbaar voor de minder zonnige periodes in ons land,

Blij met aankopen

Alle producten van eco-logisch zijn duurzaam & van hoge kwaliteit en worden snel geleverd.

goed aanbod, snelle levering

besteld in de eindejaarsperiode, waardoor het een paar dagen langer duurde, maar dan toch samen met de andere bestelling (van twee dagen later) geleverd. Misschien nog wat scherpere prijzen maken en we zijn helemaal verkocht :)

snel

snel en de wering is goed

Mijn ervaringen zijn zeer goed.

Eindelijk een peer die goed en prettig licht geeft, meer dan 1000 lumen.

Een heel groot assortiment, snel geleverd, zelfs in de drukke periode van de feestdagen. Ook is het goed verpakt. Ik ben heel blij met jullie te hebben gevonden!

kracht door eenvoud

Een simpel goed product, gemakkelijk te plaatsen en doet wat het moet doen:DEUREN DICHT.

Uitstekende producten voor een mooie prijs.

Hele fijne producten, snelle levering en dat alles voor een mooie prijs.

Vlotte aflevering en goede producten

Blij dat ik dit besteld heb. Minder plasticvervuiling.

Snelle en betrouwbare service

De bestellingen worden snel geleverd en als er iets niet goed gaat dan is dat zeer snel opgelost.

Fijne webwinkel, mooie producten.

Ik bestel regelmatig diverse producten bij eco-logisch.nl. Van schoonmaakartikelen en persoonlijke verzorging tot bouwmaterialen. Ik ben altijd tevreden over de producten en service.

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire