Veelbelovend en voordelig

Zoiets eenvoudigs als een doorstroom begrenzer voor een douchekop: op internet vond ik ze vrij eenvoudig voor 10 euro + verzendkosten... Belachelijk natuurlijk, dat wordt lang douchen voor het rendement ;-). Hier vond ik ze wel, betaalbaar en gewoon in een envelop verzonden. Top hoor: zo kan het dus ook!

Fijne winkel, service en mooie producten

Eco-logisch is een fijne winkel, heeft een goede service en levert mooie, verantwoorde producten.

Goed verpakt en snel geleverd

snelle levering en goed verpakt

Geweldige website

Mooie producten, snelle levering (ondanks Sinterklaastijd) en ruime keuze!

Prettige site. Goede producten. Snelle levering.

Al een paar keer satino black wc rollen gekocht. De megarollen. Heel fijn! En we doen er lang mee!

Lekker vlot bezorgd en heldere communicatie

Ik kon mijn bestelling meteen volgen en de bezorging ging prima

breed aanbod, snelle levering. lage kosten

precies zoals de titel zegt: vanuit een goed verzorgde website - breed aanbod, snelle levering. lage kosten

Goed materiaal, snelle levering

De tochtstrip is makkelijk aan te brengen en doet wat ie moet doen: tocht tegenhouden. Goede kwaliteit voor een zacht prijsje!

Duurzaam kan ook mooi en leuk zijn

Ik doe steeds inspiratie op bij eco-logisch om duurzame producten te kopen die fijn zijn in het gebruik

Mooi assortiment duurzame spullen

Fijne site, mooie spullen, vlot bezorgd!

Fijne producten duidelijke site

Reeds vakers iets besteld Wordt altijd tijdig en juist geleverd

handig product

goed product en snelle levering

Goede service.

Filters zijn ook prima en voldoen goed

Tot nu toe veelbelovend

Ik heb mijn kweek bakjes snel binnen gekregen klaar voor mijn werk in het voorjaar.

Prima product

Makkelijken handig in gebruikt

Veel keus, snelle en goede afhandeling

Al een aantal keer besteld en is goed verwerkt allemaal

Good

Everything was packed well and nothing missing

Prima geregeld

De solarlamp voor buiten, daar ben ik heel tevreden over. Na vele jaren dagelijkse dienst bij de achterdeur was hij aan vervanging toe. Gelukkig! Eco-logisch verkoopt deze lamp nog steeds. Snel en netjes geleverd. Prima dus!

Ik ben fan!!

Prettige zachte geuren . Afwastab. Zijn TOP!! Schoonmaak.middelen reinigen zeer goed!! En bovenal het bespaart het milieu.!

Erg goed!

Heel veel producten om uit te kiezen. Snelle levering.

Ruime keuze uit hele fijne producten en een super goede service. Een bedrijf waar je met een gerust hart kunt kopen en waarvan je weet dat hun producten goed zijn voor jezelf en het milieu. Ik zou willen spaar zij de standaard waren in bedrijvenland.

kwaliteit en goede service

Ik heb al meermaals besteld. Het zijn kwaliteitsvolle produkten en een goeie service. Een klantendienst die ook echt bestaat en aanspreekbaar is. top dus!

produkt niet ontvangen

heb borstel met steel en reservoir besteld maar heb nooit iets ontvangen mvgr. vanhoudt davy oosthamsesteenweg 61 bus 1 limburg belgie

Goede service, leuke producten.

Goede ervaringen met dit bedrijf, fantastisch leerzame producten voor kinderen en vol

Goede kwaliteit voor een prima prijs

Het zijn kwalitatief goede producten en ze voldoen helemaal aan de verwachtingen. We zijn er blij mee.

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire