mooi product eenvoudig en leuk

na een nachtje in de koelkast, groeit het als kool. elke week een extra laagje (gekookte) koffie prut erover. Ziet er zover goed uit. thx

Het product was kleiner dan verwacht.

Ik heb nog gebeld over de inhoud en grootte van de zakken, vroeg of er een 5 kilo zak rijst in kon, kreeg niet duidelijk antwoord, toch besteld, vallen wat klein uit. 5 kg kan toch niet in de grootste maat zak. Bij terug sturen moet ik betalen werd er gezegd, dit vind ik niet zo klant vriendelijk.

Goedkoop en snel

De goedkoopste bokashi starter die ik kon vinden op internet. Goed product. Snel geleverd.

Snel en netjes geleverd

Bokashi set besteld en de volgende dag al in huis!

Snelle levering, prima product.

Donderdag avond radiator folie besteld, zaterdag geleverd. Monteren van de folie een fluitje van een cent.

Mooie producten en een super snelle service!

Mooie producten

Eco-logisch biedt mooie producten om milieuvriendelijk door het leven te gaan. Er is genoeg keuze en over het algemeen is de prijs ook prima.

Prima service, ook bij retour zending, keurig afgewerkt.

Prima website, vlotte service.

Een hele goede service en communicatie

Ik heb al redelijk wat besteld en steeds tevreden. Vaak heb ik jullie dingen sneller vanuit Nederland dan dat ik ze in Belgie bestel!!!

Bood als enigste(!) vullingen voor Highlighters aan!

Al jaren lees ik op de zijkant van mijn highlighters dat ze hervulbaar zijn, nu eentje er mee ophield keek ik online. Niemand die ze aanbied behalve eco-logisch, apart, er zal wel meer marge zitten op het constant opnieuw verkopen van dezelfde plastic verpakkingen. Ik ben in ieder geval blij met mijn voorraadje vullingen voor de verschillende highlighters, wil hier nog bij zeggen dat je bij de betere kantoorwinkel deze vullingen niet eens kan krijgen!

Snelle service en goed product

Snelle service en goed product

Doet wat ie moet doen!

Meteen geleverd

Waardeloos product UF2000

Jerrycans UF2000 gebruikt, behandelingen meerdere keren herhaald, maar het hielp niets tegen de vreselijke licht van kattenurine. Ik heb spijt van deze aankoop.

Precies zoals we het wilden

Goede produkten, snelle levering.

Goed product en goede hulp bij problemen met postbezorging

Product Is netjes verpakt en werkt naar behoren. PostNL had het pakket in de klikobak van mijn buren bezorgt, waar ik 3 dagen later pas achter kwam. Eco-logisch was vriendelijk en behulpzaam naar het helpen zoeken hiervan.

Geweldig wat een uitvinding

De was is zeer schoon en ruikt heerlijk fris op een neutrale manier. Je bespaart bakken met geld en kilo's aan plastic flessen.

Prima...maar?

Het product is prima,alleen jammer dat de verpakking niet was afgesloten met een simpel plakbandje. Gevolg dat alle kaarsjes. Door de hele doos lagen.butsen enz. Beetje jammer):

Slecht

Levertijd beloven (1dag) en na vier dagen nóg niet geleverd

Snel en goed!

Snel en goed

Snelle bezorging van prima producten.

Onze bestelde producten bevallen goed. Ze werden snel thuisbezorgd voor een schappelijke bijdrage in de verzendkosten.

Duurzaam en nuttig

Mijn eerste aankoop gedaan bij Eco-logisch. Duurzame producten die ik dagelijks gebruik. Van schuursponsje tot herbruikbare make-up pads. Heel blij mee. Aanrader

Super product en hele snelle bezorging.

Heel tevreden!

Goed doel

Jammer Verkeerde product geleverd

Snel en naar tevredenheid geleverd.

Je moet ook alles invullen.

Perfect!

Snelle service,en goede producten.

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire