Ruime keus en heel klantvriendelijk

Wat ik fijn vind aan eco-logisch is dat het een ruime keuze heeft en de communicatie onderling is zeer goed. Soms afhankelijk van een externe partij wat wel eens met een lange adem gaat maar ook dat komt uiteindelijk goed dankzij de goede communicatie vanuit eco-logisch. Laten we zuinig zijn op onszelf en moeder natuur en nadenken over hoe, wat en waar we onze producten kopen.

voor een klein pakketje een normaal post tarief. Goed product.

Top product, snelle service

Besteld en geleverd op de volgende dag

Goede produkten. Snelle levering.

Gewoon goed geen enkel probleem

Fijne verzamelplaats voor alle eco benodigheden!

Heel fijn, een winkel waar we bijna alles voor huishouden in één keer kunnen aanschaffen. Snel bezorgd, prima!

Slecht product

Deurdranger precies volgens voorschrift geplaatst, echter resultaat nihil. Jammer van de aanschaf. Terugsturen heeft geen zin gezien de prijs (5 euro), want de verzendkosten zijn dan voor rekening van de koper.

Snelle afhandeling van de koop. Ook toen ik het bestelde artikel wilde retourneren, een snelle afhandeling

snelle bezorging

goede site en opdracht snel afgehandeld

Isovlas dekens niet recht gesneden

De door mijn bestelde isovlas dekens zo’n netjes geleverd, afhandeling eco-logisch prima. Mbt het product zelf: de isovlas dekens zijn slordig afgesneden, niet recht, waarbij de breedte van 60cm ook niet altijd wordt gehaald. Voor deze prijs verwacht ik meer kwaliteit.

Veer is niet hard genoeg

Mijn deur slaat nog steeds redelijk hard dicht.

Precies zoals de afbeelding weergeeft! super vlot bezorg!

Een superprodukt binnen een dag in huis !!

De witte houtzeep van Auro is een mooi en duurzaam onderhoudsprodukt voor houten vloeren, waarmee de vloer zowel schoon wordt alswel een prachtig white-wash effekt krijgt. Ik gebruik het al jaren en de vloer blijft prachtig !!

Snel levering en huisplantjes zijn weer blij!

Ik had het product nodig, ik kwam maar niet van de trips af. Ergens in een vlog was het product aanbevolen. Doordat ik in de stad woon is het een omweg om zomaar bij de tuincentra langs te gaan. Dus had ik hem bij jullie besteld en de volgende dag was het geleverd. Plantjes blij en ik ook blij. Top!

Zeer tevreden!

Mooie duurzame producten. Betrouwbare site/winkel. Snelle levering.

Bester Pinsel, den ich je für Kalkfarbe hatte!

Der Flächenstreicher liegt gut in der Hand, nimmt die Farbe sehr gut auf und tropft nicht. Habe ca. 200m² Decken und Wände getrichen und der Pinsel hat dabei weniger als 10 Borsten verloren. Respekt!

alles in orde

alles in orde

Snelle levering en ruime keuze in verf

Ik bestel hier graag. Mijn voorkeur gaat uit naar milieuvriendelijke verf en die vind ik niet dichtbij huis in een stene winkel. Vandaar dat ik mijn verf hier koop. Dat doe ik al jaren.

Schone producten

Urinegeurverwijderaar UF2000 besteld omdat mijn kitten 'een ongelukje' had op mijn dekbed. De geur was na enkele malen inspuiten helemaal verdwenen. Product werkt dus niet alleen goed, maar is ook milieuvriendelijk.

Vriendelijk en snel

Snelle reactie nadat ik de bestelling had geplaatst. Kon het gelijk ophalen. Was een grote pallet isovlas en er werd geholpen met inladen. Pallet was ook nog ‘vriendelijk’ geprijsd.

Zeer mooi product!

Probleem vrij bestelling en levering. Zeer tevreden. Bedankt.

Vandaag besteld. Morgen in huis. Zoals afgesproken.

Prima bakkie

De afhandeling van de bestelling was super snel en hardstikke fijn. Het Bakje zelf heeft een fijn formaat voor als je niet veel bio afval hebt. Ik was bang dat de geur erdoorheen zou lekken omdat de geurfilter niet ''hermetisch'' afgesloten zit. Dit is echter helemaal geen probleem. De biologische afbreekbare zakken van vijf liter passen er perfect in en zo hou je de bak ook makkelijk schoon. Het enige ding is dat het afval behoorlijk wat vocht produceert. Al met al een fijn ding!

Prima service!

Wilde via de webshop een bestelling plaatsen. Lukte niet meteen. Na een belletje werd het probleem in no-time uitgezocht en opgelost. De gewenste producten had ik binnen 2 dagen in huis.

Eenvoudige bestelwijze. Snel geleverd en slim verpakt

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire