Snelle levering. Ik was blij te zien dat er geen overbodig verpakkingsmateriaal gebruikt werd.

Mooie producten en sympathieke service

Mooie producten, sympathieke goede service, niets op aan te merken dan alleen misschien dat t komen van producten vanuit andere vestiging iets sneller zou kunnen!

Top-ervaring!

Ik wist wat ik nodig had. Zo gevonden op de site. Prijs plus vervoerskosten alsmede de afname hoeveelheid, waren voor mij van doorslaggevend belang. Bestelprocedure snel, helder en duidelijk.

precies wat het moet doen

Een fijne plantaardige vervanger voor chemische afbijt. Ik heb het gebruikt om een dikke laag witte verf van een dressoir te halen en dat ging supergoed. Ook tussen randjes komt de verf met een aantal keer het spul eroverheen doen los. Aanrader!

Uiteindelijk gelukt

Ik kreeg een mail op 20-8 dat mijn bestelling was ingepakt en een link zou ontvangen van post-nl. Die link als ook het product niet ontvangen. Een mail gestuurd, geen reactie. Na het invullen van een review, kreeg ik bericht dat de bestelling werd nageleverd. Deze was na een werkdag in huis. De producten bevallen heel erg goed en waren goed verpakt.

Goede service, snelle levering, milieu-bewust

De bokashi emmer moet zich nog bewijzen en dat heeft tijd nodig

Goeie duurzame kolen.

Ik bestel altijd de eco logische briketten op basis van kokos, fantastisch product. De briketten gaan lang mee en zijn goed verpakt. Ook leuk dat de dozen hergebruikt worden.

snelle levering en prima kwaliteit

prima materiaal, goede handleiding dus zonder problemen alles in gebruik kunnen nemen.

snelle en correcte afhandeling

Gewoon goed

Niks op aan te merken

Super fijne producten

Fijne producten, snelle levering . Echt een aanrader!

snel,effectief, grote assortimenten

Leuk ,ik heb gevonden alles wat ik graag wou. Ik bestel zeker nog ....

Prettige zakjes, handig in gebruik.

Werkt heel goed

Onze hond plast regelmatig in huis, een dementerende vriend. Regelmatig vergeet hij wat ie moet doen als hij moet plassen. Door het gebruik van de urinegeur verwijderaar plast hij niet meer op de zelfde plek. Was heel vervelend. Dus lijkt het erop dat de geur op de eerdere plekken niet meer ruiken. Het goedje zelf heeft geen geur. Dat is erg prettig. Ik heb nu het vloerkleed met de hogedruk gereinigd. Had na al dat water nog steeds een geurtje. Het tapijt is nu ingespoten met de verwijderaar. Ben benieuwd hoe het resultaat is als alles droog is.

Eindelijk gevonden: de beste shampoo ever

De ideale shampoo. Handzaam, geen plastic verpakking, verrukkelijke milde geur (citroen is mijn favoriet) en ik hoef mijn haar nog maar twee keer per week te wassen. Echt ideaal. Duurder dan een gewone fles shampoo maar het blokje gaat lang mee omdat je je haar minder vaak hoeft te wassen. Zelfs de tieners in ons huishouden gebruiken hem nu.

Goed geholpen.

Het enigste was dat mijn bestelling niet zomaar snel te vinden was op uw site.Heb toen gebeld en ben vriendelijk en behulpzaam geholpen.

Super ! Eco warenhuis!

Ben zo blij met de Loofah afwassponsjes! Héél ruim aanbod, snel, netjes en compact geleverd!

niet vlekkeloos

Ik bestelde twee maal de speedcomfort duo radiator ventilator maar ontving er maar één. Een medewerker beloofde mij telefonisch dat de nabestelling een paar dagen later bij mij zou zijn, maar ik ontving niets. Weer gebeld. De nabestelling stond niet in het systeem. Bovendien had ik een accessoire ontvangen en betaald terwijl ik dat niet nodig had. Volgens de medewerkster had ik het zelf verkeerd besteld en kon ik het terug sturen maar moest ik dan zelf de verzendkosten betalen. Het klonk allemaal niet al te vriendelijk. Uiteindelijk heb ik de tweede speedcomfort duo wel ontvangen. Ik moet nog even afwachten of het werkt. Wat betreft doelstelling en assortiment lijkt dit mij een sympathiek bedrijf.

Snelle levering, goede service

Mijn bestelling is meteen na bevestiging opgestuurd. Door een fout van mij kon het pakket niet afgeleverd worden. Na contact hierover is de bestelling nogmaals opgestuurd door Eco-logisch. Hartelijk dank voor deze service!

Uitstekende service, leuke producten.

Vlot bestellen, altijd snelle reacties op vragen en correcte bediening na verkoop.

Goede service en producten

Goede ervaring. Ik vind het alleen jammer dat ik de bestelling niet bij een PostNL punt kon laten bezorgen. Scheelt toch weer autokilometers. Ik doe nl. de boodschappen per fiets.

Snel bezorgd

Gevonden wat ik zocht en het product werd snel bezorgd.

Fijne webshop

Fijne webshop. Goed assortiment, netjes en vlot geleverd.

Top producten, vlotte levering, goed verpakt.

Alles was meer dan in orde.

geen nette service

levering duurde een week, bij binnenkomst pakket waren de blikken beschadigd na contact met de klantenservice was het antwoord; gewoon pech dat lijkt me niet uit klantgericht oplossen en dit was de 2e keer, waarbij ik de eerste keer maar heb gelaten

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire