zeer tevreden en snelle levering.

Zeer tevreden en een snelle levering.

De verzending van de Dr Bronner zeep is heel snel verlopen. Bedankt dat jullie zulke fijne producten aanbieden.

heel tevreden

kwaliteit zeer goed en verzending heel vlot, Zeer tevreden.

Goede service snelle levering

Snelle goede levering

Had er nog nooit van gehoord!

Ik zocht een maatbeker voor rijst en pasta's en deze kreeg je gratis op de website dus ik ben verder gaan kijken en toen zag ik een nietmachine zonder nietjes en had er nog nooit van gehoord maar wat een fijn apparaatje heb er ook 1 voor mijn dochter besteld en is er ook blij mee. Het versturen is ook snel en je kunt achteraf betalen.

Fijne dingen

Omdat ik ze niet in de plaatselijke eco super kon kopen heb ik ze maar online besteld (helaas eigenlijk want lokaal boodschappen doen heeft mijn voorkeur). Ik had groene knijpers verwacht maar oh hemel.. ze bleken roze en blauw te zijn. Dat was een half uurtje afreageren in de wastobbe

Blij met mijn etmaalgemiddelde, snel geleverd. Top!

Snelle levering, goed product

Overzichtelijk website, de producten worden beschreven zoals ze zijn, verzorgde levering en heel correct. Ben blij dat ik deze site heb leren kennen, zo kan ik ook mijn steentje bijdrage. Grote aanrader!

betrouwbaar

Mijn bestelling was blijkbaar verkeerd bij Post.nl terechtgekomen. Na melding bij het bedrijf, ontving ik de volgende dag al nieuwe staafjes voor de afvoerpijpen in huis. Daar heb ik goed ervaring mee, om verstopping te voorkomen.

Goede services

Ik heb goed gevoel over gehouden

Zeer tevreden over de waterbesparende douchekop. Direct na ontvangst getest en inderdaad Ipv 9,5 L gebruik ik nog maar 5L/min. Water als ik de douch maximaal openzet. Douche Beleving is bijna hetzelfde. De levering was ook zeer snel.

Fijne winkel met veel artikelen die je ergens anders niet ziet

Heel veel keuze en alles meestal ook nog eens supersnel geleverd.

Fijne producten en snelle levering!

Duurzame producten van hoge kwaliteit en veel keus. Blij mee!

Heel handig dingetje waarmee deuren vanzelf dichtgaan

Vlotte levering. Standaard levering

Vlot gelopen

Goede en snelle levering.

Alles goed geleverd

Alles goed geleverd, geen klachten ofzo.

Snelle afhandeling van de bestelling

De bestelling was snel gereed. Producten zijn duidelijk beschreven. PostNl deed het minder goed.

Snel en goede kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Ik heb Bokashibin starter gekocht voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het pakket werd snel geleverd en was keurig verpakt zonder extra onnodig vulmiddel.

2 pakken Ecobrasa kokosbriketten besteld. Snel geleverd (bij de buren want we waren niet thuis) voor een goede prijs. Bezorgkosten waren inclusief, top! Pakket van 20kg neemt weinig plek in vergeleken met zakken briketten/ houtskool.

Prettige website, snelle service,

De blikken waren wel erg gedeukt. Ik was bang dat ze op blutsplekken lek zouden zijn Ermee gesmeten tijdens transport?? Mogelijk meer stootvast inpakken een idee!

Snelle en duurzame levering

Mijn product werd snel geleverd en was lekker klein en compact verpakt. De flacon urinegeurverwijderaar had ik al eens bij een andere partij gekocht en die verpakte het in een belachelijk grote doos. Super inefficient en niet duurzaam! Prijs was ook perfect. Ik zet Eco-logisch boven aan mijn webshop lijst!

Dag 0 besteld, eind dag 1 bestelling (volgend via trace en track) in huis... Sneller kan niet! En dan de prijs... Flink lager ten opzichte van mijn eerdere bestelingen elders! zo wel voor de bestelling/artikelen (minimaal 35,--) als de kosten voor bezorging... Kortom TOP!

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire