Erg goed

Een verkeerd voorwerp was verzonden maar dit werd direct gecorrigeerd. Snelle levering en prettige klantenservice

Tijdige levering, kwalitatieve profucten

Snelle service en goede deal!

Gewoon goed.

Mooie producten en goede service

Blij met de mooie producten en de vlotte levering.

netjes en goed bezorgd binnen de afgesproken tijd geleverd

Hele makkelijk bestelen en snel ontvangen.

Super ervaring met eco-logish.nl. Het was makkelijk te bestellen en betalen op de website. Ontvangen heel snel. Bedankt, eco-logisch.nl !

super

Zeer tevreden met mijn aankoop snelle levering !!!

eco-logisch.nl is prima, product kwalitatief niet

Met eco-logisch.nl heb ik een goede ervaring voor wat betreft site, bereikbaarheid en versturen van het product. De kwaliteit van de bestelde Caddy gft mini 10 liter kliko, laat helaas te wensen over; slechte kwaliteit.

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs

Product was uitverkocht toen ik al bestelden betaald had. Dit werd netjes gecommuniceerd met een nieuwe verwachte leveringsdatum. Uiteindelijk de spullen toch heel snel binnen. Zal zeker vaker bestellen bij Eco-logisch.

Prima, snel en goed

Gewoon goed, maar is dat wel zo ‘gewoon’? Ga vooral zo door!

Fijne producten, snelle levering

Mooie en handige ecologische producten als alternatief voor wegwerp verpakkingen.

Een zuinige en goedkope douchkop met een stevige straal

Ik gebruik dit systeem al jaren en ben er erg tevreden mee

Geweldige mottenvallen

De mottenbox van Aries werkt erg goed. Ben erg blij dat het niet giftig is en geen geur heeft. Fijne service van eco-logisch. Ga zeker vaker bestellen bij Eco-logisch.

Perfecte service, zowel aan telefoon als aan balie

Ik heb eerst gebeld voor een professioneel advies. De meneer aan de telefoon was heel duidelijk en eerlijk. Ik heb z’n advies voor m’n bamboe-vloer opgevolgd en het ziet er nu prachtig uit. De olie is prettig om mee te werken....het is wel veel te veel: ik heb genoeg voor de komende jaren ;)

Snelle levering, product precies zoals beschreven

Snelle levering, product precies zoals beschreven. Prijs heel netjes.

Zeer makkelijk en snel

Product besteld banner levertijd van 1 week toch in 2 dagen afgeleverd goede service website makkelijk in gebruik top!!!!!

geweldig!

Supersnelle levering, eerlijke prijs!!

Online shoppen bij Eco-Logisch voelt als kopen bij een goede bekende.

Elke keer als ik iets wil bestellen bij Eco-Logisch en vragen heb over een product, krijg ik een medewerker met verstand van zaken die me het gevoel geeft dat ik al jaren wekelijks in de winkel kom. Ik bestel al een jaar of wat af en toe iets, dat klopt, maar niet genoeg om een bekende naam te hebben. Behalve dat worden producten altijd goed en milieuvriendelijk verpakt en op tijd geleverd! Tot slot vind ik het assortiment bij eco-logisch erg uitnodigend en aansprekend!

Fijne producten en snelle levering

Ruim assortiment, gemakkelijk bestellen en snelle levering. Zeer tevreden!

Mooie prijs en snelle levering

Herhaal om de zoveel tijd m'n bestelling ecobrasa: nette prijs en snel in huis.

Betrouwbaar en goed.

Product was netjes en discreet verpakt. Verder geen op- of aanmerkingen.

Prima winkel

Gewoon zoals een winkel moet zijn, je besteld en je krijgt het thuis zoals afgesproken

Duurzaam en goed assortiment, top service

Een webshop om uren in rond te dwalen! Bij het ophalen van de bestelling kon ik gelijk een item dat ik toch niet nodig bleek te hebben retourneren. Goede service!

Fijne selectie, lastig zoeken

Producten waren zelfs aan de balie met medewerker en streepjescode niet op jullie site terug te vinden. Dat vind ik echt gemiste kans..

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire