Erg tevreden

Netjes, stevig en milieuvriendelijk verpakt en snel verstuurd. Artikel zoals omschreven. Ik had niet meer kunnen wensen.

uitstekend

Na een foute levering door Eco keurig opgelost!!

Snel geleverd, top producten

Ik ben blij met mijn briketten, echt een top product!

Supersnelle verzending en zeer klantvriendelijk

Zoals geschreven: eco-logisch verzendt supersnel, tegen heel redelijke verzendkosten. Verder antwoordt de dienst na verkoop ook zeer snel en is super efficiënt !

Supergoede producten

Hele goede producten. Klantenservice aan de telefoon was iets minder vriendelijk.

Bestellen en enkele dagen later heb je het!

Gemakkelijke website, snel besteld, snel geleverd! Bedankt!

Zeer correcte afhandeling van de bestelling.

Een uitgebreid aanbod van producten (ik ben heel blij met de smeerbare deodorant) en een zeer correcte afhandeling van de bestelling.

Fijne spullen en snel advies

Doen bij klantenservice kordaat hun werk en dat geeft een blije klant met paar duurzame producten die goede recensies hebben.

Goed en erg meedenkend

De producten zijn goed en de service die geleverd wordt is uitstekend!

Fijne service, snelle levering

correct

en snelle levering

Vast goede bedoelingen, uitvoering matig

Ik bestelde en ontving de 'Tuinbox' (35 euro). Sticker op de doos is in het Nederlands, maar ingesloten/brochure in het Zweeds. Tip: zet op de website er eerlijk bij dat de gebruiksaanwijzing in het Zweeds is en dat het dus nodig is de nederlandse gebruiksaanwijzing (die op de site in .pdf staat) zelf te downloaden / printen. In dezelfde bestelling had ik een bokashi-set, maar die is (nog) niet geleverd na een week.

Prijs - kwaliteit - service top.

Prijs , kwaliteit en bezorging zijn heel correct en snel.

Vlotte bestelling en fout correct rechtgezet

Bij de bestelling was te weinig geleverd. De persoon aan de lijn was heel vriendelijk en heeft de nalevering om het recht te zetten onmiddellijk doorgevoerd. Waarbij ik uiteindelijk zelfs meer heb bekomen dan oorspronkelijk bedoeld. De retour zou meer gaan kosten dan het product.

Bedankt voor de supersnelle levering en ben heel blij met mijn Bokashi !!

Prachtige producten, snel geleverd!

Zeer volledige winkel en webshop op het gebied van duurzaam bouwen en leven. Prachtige en soms verrassende producten. Ik ben al zeker 10 jaar bekend met deze winkel en altijd goede ervaringen gehad. Van isoleren met Isovlas tot bamboe drinkbekers voor de kinderen; altijd succesvol!

mooie spullen en op tijd geleverd

Goede en duidelijke bestelling

Alles was duidelijk via de mail, het was goed verpakt en tijdig bezorgd

onze kat, een asielkat die al 4 plaatsingen heeft achter de rug had en steeds weer werd terug gebracht wegens onzindelijkheid en sproeien, is nu 4 jaar bij ons en de niet-sproeiperiodes worden steeds langer. Ze is nu zeer gehecht aan ons, is altijd in onze buurt, maar vanwege de andere katten in de buurt moet ze haar eigen paradijsje goed afgrendelen, dus sproeien. "s Winters niet, dan komt ze nauwelijks buiten, maar ja... 's zomers dan wandelen er veel katten buiten, die ook nog eens sproeien in de buurt van de voordeur. Dan is er maar 1 oplossing voor haar: de voor- en achterdeur markeren als haar gebied. Het is dan wel erg fijn als Ecodor, het anti-kattenurinegeurmiddel, snel geleverd kan worden en de vloerbedekking daardoor gespraard.

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Prima ervaring binnen een dag geleverd.

Korrekt

Nette ervaring ,makkelijk te bestellen goede service

goede levering, geen service

De verf die ik besteld heb is snel en goed geleverd. De vraag die ik erover stelde helaas nooit beantwoord - teleurstellend, daar het juist over het succesvol aanbrengen van die verf over een andere (verf-)ondergrond ging.

Snelle levering en top verzorgd.

Snelle levering. Product is zoals weergegeven op website.

Prima product, supersnel geleverd, niet te duur

Prima product, supersnel geleverd, niet duur: aanbevolen dus.

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire