Prima op de hoogte gehouden

Ik heb het Santino Black wc papier 400 besteld. Het is netjes en snel ontvangen en ben via mail prima op de hoogte gehouden. Het Santino Black wc papier is een zeer goed product, wat ik in de toekomst zeker weer ga bestellen.

Alles is prima geregeld!

Zie boven.

Goed assortiment, veel op voorraad, snel geleverd

Door het nogal uitgebreide assortiment kon ik snel vinden wat ik zocht. De levering werd ook snel geregeld.

Goede winkel, snelle service

Ben na een verhuis bezig met opzetten van nieuwe thuis. Een prullenbak en andere huishoud spulletjes gekocht- super snell en gemakkelijk in huis. :) Wel blekken sommige producten kleiner dan ze op de foto lekken, maar dat is waarschijnlijk mijn eigen fout.

goede levering en omschrijving

Douche-coach gekocht met na x-tijd verandering van kleur lichtje. Werkt goed, alleen jammer dat de tijd opnieuw gaat lopen als je de kraan tussendoor aan- en uitzet. Dus dan is het blauw: zet je de kraan uit en weer aan en je begint weer bij groen..... dat is voor pubers een makkelijker truc.

Snelle levering en de juiste prijs.

Prima product

Correcte service, snelle verzending, faire prijzen.

Correcte service, snelle verzending, faire prijzen. Bedankt.

Goed heel goed

Inmiddels al een aantal keer een bestelling gedaan en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ook als iets niet op voorraad is wordt er alles aan gedaan om het in orde te brengen. Alleen maar lof over dit bedrijf met de ecologische produkten die steeds vernieuwend zijn.

Efficient, snel en punctueel

Ik ben ermee tevreden

Snel en goed!

Snelle bevestiging, snelle en goede levering.

Snelle levering, product zoals verwacht

Ik heb een waslijn besteld bij jullie. Deze werd snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen!

snel en goed

mijn bestelling was er snel en het product is gewoon goed

Alle vleessoorten als eerlijk ervaren behalve de schnitzel met knoflook, graag niet meer doen. Hoort ook niet zo!

Uitstekende winkel

Compleet assortiment en zeer goede kennis bij het personeel over de producten. Mijn nummer 1 winkel voor duurzame bouwmaterialen.

Gebruiksvriendelijk product om mee te koken

Gebruiksvriendelijk product om mee te koken

Heel fijn product

Snelle service. Goed dat jullie bestaan.

Een probleempje. Ik had afbreekbare zakken besteld van 20 liter. Toen ik een zak wilde plaatsen in mijn groen afvalemmer met een inhoud van 12 liter, bleek de zak te klein. Jammer!! Nu heb ik de zak er maar los in gedaan. Verder ben ik zeer tevreden.

Correct en snel

Zoals wij ruim 11 jaar geleden al gewend waren. En vast ook nog net zo vriendelijk in de winkel!

Besteld, opgehaald, tevreden

Zakjeslavameel en wormenmest besteld, twee dagen later afgehaald, baliemensen hebben de zwaarste zakken voor me in de auto gelegd, wat wil je nog meer?

Zeer teleurstellend, geen product ontvangen.

Wil heel graag een kurkvloer kopen, ben in de toonzaal heel voorkomend ontvangen. Aangezien er geen monster aanwezig was, raadde men mij aan een monster te bestellen. Gedaan, gebeld, gemaild, nu na drie weken nog steeds niets ontvangen, mails worden laat en met halve info beantwoord. Heb er weinig vertrouwen in dat ik hier nog een kurkvloer zal kunnen bestellen helaas. Nou ja, na de vakantie zie ik wel weer.

Niet goed

Bakpapier vier in één gekocht. Werkt niet, al het brood 3 stuks kon ik weggooien. Papier plakte zo vast aan mijn zuurdesem brood dat het er niet af te krijgen was. Dit heb ik nog nooit mee gemaakt in de lange tijd dat ik brood bak. Op de site stond dat dit te gebruiken was als bakpapier. Gebeld hierover en de site zou worden aangepast. Maar ja daar heb ik zelf niets aan. Jammer voor het werk en het geld voor de twee rollen en het speltmeel om het brood te bakken.

snel geleverd, goed product

Snel geleverd, foute levering snel hersteld

Zoals altijd snel geleverd, goed verpakt. Dit keer was er 1 product in de verkeerde hoeveelheid geleverd. Na terugzending van het foute artikel heb ik snel het juiste ontvangen.

Veel makkelijker dan gedacht

Aansluiten: 1 telefoon kabeltje in meterkast (geen batterijen) 2 zet het apparaat aan (stroom kabeltje) Stuk makkelijker dan ik had verwacht. Gebruik: je ziet live met 1 seconde vertraging hoeveel stroom het hele huis gebruikt. Je kan ook terug gaan in de geschiedenis om te zien hoeveel je per uur, dag, week, jaar gebruikt. Als je tarieven invult van jouw energie leverancier kan hij ook precies berekenen hoeveel je betaald voor je energie. Ja kopen: Ik heb geen zonnepanelen maar ik wil gewoon inzicht hebben in mijn energieverbruik en dit werkt perfect. Geen vaste kosten; gewoon 1x 100 euro neerleggen en klaar. Geen datalek naar het internet toe.

Ik zou iedereen de leemverf die wij kochten, van harte aanbevelen.

De omschakeling van fysieke winkel naar on-line-verkoop was even wennen, maar het product dat wij deze keer nodig hadden, voldoet aan alle wensen.

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire