nette prijs en eco verpakt in huis, altijd prettig shoppen

Veel keuze in mooie producten, en netjes eco verpakt in huis. Site werkt prettig en snel.

Besteld en prima geleverd

Heb twee dozen ecobrasa besteld en kreeg die opvolgende werkdag geleverd.

goed produckt en snelle levering TOP

top materiaal snelle levering

goeie website snelle levering prima prijs

mijn ervaring is prima met deze website. ze hebben een mooi groot assortiment

Goed, maar...

Jammer dat het als maar niet lukte om bij levering te betalen, terwijl dat wel als optie gegeven staat!

Snel en Goedkoop

Eerst bij BOL.COM besteld, maar was drie keer zo duur. Nu dus nette prijs betaald waardoor ik ze nu blijf bestellen en adviseren aan andere mensen.

Goede webshop en snelle levering

De webshop bevat goede ecologische producten, bestellen gaat probleemloos en levering is 2 dagen later.

Order netjes en snel geleverd.

snel

snelle en goedkope verzending

Goede prijs snelle levering

De bestelde spullen zijn snel geleverd. Prima service!

prima producten, faire prijzen

heel snelle levering en goede producten

Prima therometer voor in de vrieskist

Snel verzonden en doeltreffend verpakt.

Mooi aanbod van mooie producten.

Mooi aanbod van mooie producten. Goede kwaliteit en vlotte levering.

Snelle en accurate afhandeling

ZoLeuk!

Kommetjes zien er echt prachtig uit, net ietsje groter, ideaal. Mooi materiaal, hoop dat het duurzaam en mooi blijft. Heel blij mee!

Heel positief!

Snel geleverd, allemaal eco -vriendelijk verpakt

Goede producten, snelle levering, goede prijs.

Heel tevreden.

betrouwbaar en snel

ik word blij van biologisch afbreekbare vuilniszakken en vuilniszakjes. Ik gebruik die van 5 liter voor vuilnisbakjes in toilet en badkamer. Toch minder plastic soep zo in onze wateren wat via grondwater er naar toe getransporteerd wordt. De grote gebruik ik als gewone vuilniszak. Natuurlijk scheurt die als je er scherpe zaken in doet. Dat lees je hieronder ook en is geen hogere wiskunde. Dat doen de zware grijze jongens ook. Met beetje beleid je rotzooi erin doen, that's it

gepast product gevonden

Het product dat ik nodig had heb ik bij eco-logisch gevonden, de levering was in orde.

Handig en duurzaam

Origineel en praktisch

duurzame producten, efficiënte snelle service

De enkele keer dat wij een vraag voorafgaande een bestelling hadden, zowel telefonisch als schriftelijk, waren de reacties zowel vriendelijk en begripvol als duidelijk en waardevol qua informatie om tot een passende keuze te kunnen komen. Ruim voldoende aanleiding om iedere keer opnieuw terug te keren als vaste klant.

Super snel

Degelijke bbq starter van rvs. Mooie kwaliteit voor een nette prijs. Maandag besteld en dinsdag al in huis!

top

makkelijk te bestellen en snelle levering

Gewoon zoals het hoort

Bestelling vlot en snel verwerkt en door mij ontvangen. Zonder teveel overbodig verpakkingsmateriaal.

Klantvriendelijk

Snelle en correcte afhandeling

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire