Goede spullen voor een mooie prijs met echte service

Snelle verzending met een fout artikel.Onmiddelijk na klacht het juiste artikel toegestuurd gekregen zonder kosten.Prima service.Het Bonsaigereedschap is degelijk,mooi en niet duur.

Helder en nette prijs

De omschrijving van het product was helder. Net als de site en het bestellen van het product. Voor 15:00 uur besteld en product op voorraad, maar niet de volgende dag in huis was jammer, maar geen cruciaal punt voor mij. Wel het verschil tussen een 9 en een 10 dan. Want de net(s)te prijs en de verdere helderheid maken dat ik zeker terug kom bij!

Mooie kleine zakjes voor iemand die alleen is

Goede service, goede producten, evt. klachten serieus en netjes afgehandeld

De producten die ik tot mei 2020 besteld heb waren prima in orde en van goede kwaliteit. Toen het afgelopen maand een keertje mis ging met een door mij bestelde aanbieding (scheur in bloempot) en ik daarover contact opnam werd dit direct serieus genomen. Ik ontving de dag daarop een nieuw exemplaar.

Ja-neesticker en keyboard waren er snel.

Deze artikelen waren snel geleverd. Ik heb ik nog zakken besteld(tegelijkertijd) voor het plastic afval, maar die heb ik nog steeds niet binnen. Een ik heb ze dringend nodig....

uitstekend

snel, nauwkeurig en prettig geprijsd

Mooi product, verantwoord en exclusief

Bij krenkelaar heb ik flesjes appelcider (met) en flesjes kers&bes (zonder alcohol) besteld. Om als kado te geven en soms zelf op te drinken. De flesjes werden goed beschermd bij mij afgeleverd. Ik heb er gelijk gebruik van kunnen maken om als klein kado te geven. Perfect.

super

altijd super snel met leveren, goed verpakt en een goeie prijs. sowieso ook echt een grote webshop. enige wat ik nog mis is Method producten, dat is eigenlijk de enige reden waarom ik nog iets meer bij een andere webshop moet halen.

Correcte levering van een duurzaam product.

De geleverde bestelling voldoet perfect aan de verwachtingen.

In deze tijd is het belangrijk dat we meer oog hebben voor de natuur. Teveel troep die wij gebruiken en waardoor wij het verpesten voor de natuur. Eco logisch heeft goede producten die men bij wijze van kan gebruiken of toepassen in huis....ook persoonlijke verzorging Beter voor het milieu....

Behulpzaam en vriendelijk geholpen.

Had op de site van eco- logisch gemist dat de winkel alleen open was voor het ophalen van bestellingen, ik kwam voor het kopen van tuinaarde. Ter plekke werden er zakken tuinaarde gehaald en kon ik online afrekenen. Heel klant vriendelijk!

Geweldig product

Helemaal tevreden, doet wat het moet doen

Ik wacht na 17 dagen nog steeds op terugbetaling retour

De geleverde bestelling was onvolledig, en besliste uiteindelijk om alles terug te sturen in functie van terugbetaling. Het bestelde product is ondertussen ondertussen aangekomen bij eco-logisch, doch van betaling is er nog steeds geen sprake. Net zomin er enige reactie komt op mijn mails. tja ...

Super goed

Alles prima

Uitstekende service

Voor het eerst bij eco-logisch besteld en was eigenlijk teleurgesteld dat er een dubbele fout in mijn bestelling zat. Maar na mail contact met de klantenservice werden de fouten snel opgelost! Zulke service houd ik van.

goede kwaliteit- prijsverhouding, snelle levering en goed product.

Prima, makkelijk en komen afspraken na. De volgende keer weer.

Behulpzaam en snel!

Zeer snel en goed geholpen, soepele omgang met omwisselen van verkeerde bestelling. Fijn om zaken mee te doen!

Zeer positief!

Misverstand werd correct en snel opgelost.

Snelle levering, mooie producten

Twee grote plantenpotten besteld uit de opruiming en snel geleverd.

Positief

Keurig verzorgd, snelle levering. Fijn product.

Snelle en juiste levering

Fijn dat eco-logisch zoveel produkten heeft met een duurzaam karakter en niet belastend voor het milieu. Ik ben daar erg blij mee.

Heel mooi assortiment. Snel geleverd. 100% tevreden

Goed product en snel geleverd.

Betrouwbaar

Super gewoon

Ik heb een wasbal en wat shampoo bars besteld en het werd netjes verpakt en snel geleverd. Top!

Uitstekende producten, verzending en verpakking!

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire