Fantastisch snelle levering en goede service

Was een klein probleempje is direct keurig voor ons opgelost

pas de derde x het goede artikel geleverd!!

Tijdens de corona-periode heb ik een kado besteld voor een vriendje van mijn dochtertje. De mama liet me weten dat het verkeerde artikel geleverd was, kan nt gebeuren. Na dit te hebben doorgegeven, zou hij kostenloos het correcte artikel toegestuurd krijgen. Bij ontvangen post weer mis!! Nu de derde x heeft hij pas het juiste artikel ontvangen. Dit kan geen 'foutje' meer zijn geweest. Jammer!!

Goede webwinkel

Alles is makkelijk te vinden, met een goede uitleg erbij.

tegenvaller

Ik kreeg het door mij bestelde product op tijd geleverd maar heb later een mail gestuurd met vragen over de gebruikte ingrediënten en heb daar geen antwoord op gekregen.

Snel, ook als er iets mis gaat

Ik bestel regelmatig bij Eco-logisch, en ben altijd tevreden (aanbod, prijs, verzendkosten, snelheid van leveren). Deze keer ontving ik de verkeerde producten, maar na een telefoontje werden de juiste producten al dezelfde dag alsnog naar me verzonden.

Snel geleverd, prima prijs.

Overzichtelijke site, breed aanbod, prima prijzen, snelle levering.

Helemaal niks op aan te merken

Product was op voorraad, dezelfde dag nog track&trace code, dag daarna bezorgd. Perfect.

Snel, veilig, kwaliteit

prima veilig middel , het houdt de slakken weg en veilig voor andere dieren

zie hierboven

prima ervaring

goede en snelle levering

Heerlijke eerlijke producten

Supersnelle en complete levering van mooie producten. Top!

Heel breed assortiment, goede en vriendelijke service

In de ochtend online besteld, een uur later kon ik het al ophalen

Mooie winkel en aanbod, snelle verzending!

Mooie winkel met groot divers aanbod aan eco producten. Goed geprijst, tevens snel verzonden. Top!

Goed aanbod tegen goede prijs

De site is overzichtelijk. Veel producten tegen goede prijzen. De service is prima en de levering is snel.

Mooi assortiment van duurzame producten

Eco-logisch heeft alleen maar duurzame en goede producten. Een plezier om hier te winkelen en ook een goede service.

Er zouden meer van dit soort winkels moeten zijn!

Heel fijn om zoveel uiteenlopende dier- en milieuvriendelijke producten bij elkaar te vinden in een online shop! Overzichtelijke website en super snel bezorgd! Enkele artikelen ontbraken, maar na een mailtje zijn deze alsnog keurig nageleverd (wel jammer van het extra verpakkingsmateriaal).

snelle verzending, goed ingepakt

snelle verzending, goed ingepakt

uitstekend

snel, nauwkeurig, vriendelijk

Vriendelijk en vlot geholpen

Fijn dat, ondanks de maatregelen door Corona, bestellingen op zo’n prettige manier opgehaald kunnen worden. Bestelling stond snel klaar om opgehaald te worden en ik werd snel en vooral vriendelijk geholpen

Na de bestelling werd de artikelen snel geleverd. Super kwaliteit van een top bedrijf...

Zeer blij met goede producten!

Alles goed geregeld

Ik had een klacht. Dit werdt heel snel opgepakt en opgelost

Nette prijzen en snelle levering

Dit was 1e aankoop en ik kom zeker nog eens terug. Nette prijzen, snelle levering. Producten waren goed ingepakt.

Na mijn bestelling kreeg ik meteen antwoord dat er wat vertraging was met de bestelling. Zolang je dat weet, weet je waar je aan toe bent. Dus geen probleem.

top service en bestelling

Tijdig geleverd en per mail op de hoogte gehouden van wanneer en hoe laat

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire