Snelle correcte levering

Product levering zoals beloofd. Helemaal tevreden.

fijne webshop met veel verschillende eco-producten

leuk om rond te kijken in deze webshop! ... gewoon gezellig winkelen ;-) en ontdekken van veel verschillende bekende en ook nieuwe ecologische merken en producten; zeer ruim assortiment. verder een nette en snelle bezorging van mijn bestelling. echt aan te raden!

Snelle levering!

2x 10 kg Kokosbriketten besteld en deze waren snel geleverd.

Snelle levering en goeie kwaliteit

producten voor mij onbruikbaar

Ik kocht 2 xylofoontjes. De toonladder van de één begon een halve toonladder lager dan de andere. Terwijl de kleuren van de tonen bij beide xylofoons hetzelfde waren. Daardoor waren ze voor mij onbruikbaar.

Super snelle service!

Snelle verzending

Goed spul, correcte levering

Toi prima toiletvloeistof. Ik wil niet anders meer!

Super service. Kapot lampje binnen 2 dagen een nieuwe doos

Echt goede service, snelle reactie, snelle verzending

super urine (lucht) verwijderaar!

Bestelde spullen snel geleverd.

Ik had biomix atm en auro vloeibaare was nodig en zocht een bedrijf die beiden kon leveren. Zo kwam ik bik eco-logisch.

Netjes volgens beschrijving

Mooi op tijd geleverd.

uitgebreid assortiment, snelle en goede levering, prima artikelen

Ik heb wipe&clean aangeschaft en oa de wasbol. De eerste ben ik nog maar net mee begonnen, maar de omschrijving is veelbelovend. Het klopt dat het fris ruikt, zonder naar schoonmaakmiddelen te ruiken. De wasbol ben ik erg tevreden mee. De was ruikt minder muf en is zachter. Bovendien is het erg handig dat je geen wasmiddel hoeft toe te voegen. Jammer dat hij niet werkt bij 60 graden of meer.

Fijne ervaring bij deze webshop

Aankoopproces verliep feilloos. Goede verhouding prijs/kwaliteit. Klantendienst supervriendelijk en zeer correct.

Mooie producten en een snelle levering!

Goeie producten snel bezorgd.

Goeie producten snel bezorgd. Altijd tevreden!

Alles in orde.

Prima.

Goed, milieubewust assortiment, makkelijke online shop en goede bezorging

Prima geregeld

Gewoon prima geregeld. Artikel was eerst niet op voorraad en dan kon je e-mail krijgen indien weer op voorraad. Zo geregeld en besteld

Geestig

Het werkt hoor, maar alleen als je het echt in de zon zet. Ik dacht dat het ook werkte als ik het voor mijn raam zette, maar helaas.

Mooie producten en supersnelle service.

Prima en snelle levering

Goede kwaliteit, handig voor ons automatische watersysteem.

Een betere wereld begint bij jezelf

Duidelijke site, goede produkten

cool website

very good web-site, covers many different sides of eco-life. Delivery is not expensive. Everything delivered in paper, that's good. The only thing is as usual - perceived size of bottles and other containers on the photos of the products. Many seem bigger than they are, be careful

Goed produkt alleen gebruiksaanwijzing is niet echt duidelijk

Snelle levering en goed produkt. Gevruiksaanwijzing produkt is niet echt duidelijk.

Helaas, want ik gun ze het beste

Een deel van m'n bestelling werd niet geleverd en toen ik erover belde, zou het in orde komen. De volgende dag kreeg ik een terugstortingsbevestiging, zonder begeleidend mailtje. Op de site stond het artikel nog wel, maar dan met 70 euro bezorgkosten. Slecht en heel jammer, verder nooit slechte ervaringen mee gehad.

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire