Goed geleverd en een goede prijs.

De titel zegt genoeg, ik ben tevreden en zal terugkeren voor de volgende keer.

Alles keurig bezorgd in een goed passend doosje

Goede ervaring bij het bestellen bij duurzame denttabs en deo e.d.

Tevreden

Product is zoals op website word aangegen

Goed geregeld

Snelle levering Eco gootsteenontstopper werkt geweldig

betrouwbare website

duidelijke site , snel en correct geleverd

Prima bedrijf

Levert op tijd en geheel volgens afspraak. Artikel komt overeen met de foto en de tekst. Geen enkel probleem en we zijn er heel blij mee.

Great product

Recyclable packaging, well balanced fertilizer.

prima Service!!

Gewoon goed en snelle levering

Ik heb een klok gekocht die prima werkt, ik kreeg gelijk een bevestiging en ik heb de klok snel ontvangen.

Niks op aan te merken

Duidelijke site, goede producten, snelle levering

Een superproduct en goede service.

De verf is heel prettig in gebruik: vloeit mooi uit, prachtige glans. Hij droogt iets langer en blijft uiteindelijk wat taaier, waardoor er op langere termijn minder snel scheurtjes in komen. Fijn dat de verf een dag na de bestelling al binnen was. Zelfs in Coronatijd zo’n snelle levering.

Baby knop puzzel

Makkelijke site. Snel bezorgd.

Excellent

Zeer goede service prima levering

Niks op aan te merken

Ik heb weinig tips, alle producten waren zoals verwacht, communicatie prima en snel bezorgd. Dus helemaal prima!

Geen strepen

Goed product. Heeft een frisse geur ook. Is een aanrader.

Mooie producten, uitgebreid aanbod

Alles wat je zoekt op het gebied van duurzaam huishouden, snel geleverd en van goede kwaliteit

Pakket goed aangekomen

Idem

Top product en goede communicatie.

Het bestellen ging makkelijk. Er werd prima gecommuniceerd per mail over de levering. Het product is goed verpakt en werd netjes afgeleverd.

Snel geleverd, eerst stalen aangevraagd en daarna gekozen: je weet pas écht wat je koopt als je eens kan proberen (in ons geval een schuine gyproc zolderwand)

Snel besteld en afgeleverd. Gelukkig niet in een grote kartonnen doos maar in een kartonnen zakje.

mooi product, ben er erg blij mee

Fijn zo'n ruim assortiment

Tijdens het webwinkelen kon ik bijna niet kiezen tussen al het moois, ik wil alles wel hebben. Mijn bestelling kwam snel en goed ingepakt aan. Ik ben heel blij met de producten.

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire