goede producten en betrouwbare levering en snel

toffe firma, site voor ons iets moeilijker te doorgronden waar wat staat

Prima service. Topproducten.

Prima service. Topproducten.

Snel en zonder gedoe

Ik ben tevreden

Besteld en de volgende dag in huis!

Bestelling was super snel binnen en ik ben helemaal tevreden met de kwaliteit van de producten.

Perfecte toiletvloeistof voor de caravan

Bestelling was er zeer snel. Direct meegenomen naar camping. Bevalt prima. Ik wil niets ander meer.

Prima assortiment,snelle levering

Prima assortiment,snelle levering. Kortom, aanrader

Redelijk

Na de bestelling geplaatst te hebben zou ik ter bevestiging een email krijgen, deze bleef uit waardoor ik twijfelde of de bestelling überhaupt zou worden uitgevoerd.Een mail ter bevestiging zal al prettig zijn!Het pakket werd jammer genoeg in een slechte verpakking opgestuurd, de doos van de solarrobot stak er aan verschillende kanten uit en was ingedeukt hetgeen spijtig was omdat het een kado was.

Levering onjuist

Het enige minpunt is dat mijn geleverde goederen onjuist waren. Missen is menselijk. Het pluspunt is dat de fout snel werd rechtgezet. Ik ben verder zeer tevreden over de gekochte producten. In de toekomst bestel ik nog bij eco_logisch.

Fijne website waar mijn hart sneller van gaat kloppen

Ik zocht via zoekopdracht: biologische lampenolie. Toen kwam deze site naar boven. Geslaagd en nog wat extra's gekocht. Deze website staat vanaf nu in m'n top 5 .

Top webshop, alles voorradig!

Na even zoeken ecologisch gevonden en spullen die bijbrengen reguliere kluswinkels niet zijn hier voorradig, top en supersnelle levering.

Fijne producten, snelle levering

Ik heb een eco-egg bij eco-logisch.nl gekocht. Hij werd snel geleverd!

Goede producten,snelle levering,fijn bedrijf

Goede producten,snelle levering,fijn bedrijf

top! op tijd, vlot, kloppend... All well!

Snel en dik in orde!

Prima service, goede prijzen

Perfect in alle opzichten

Ok

Fijne ervaring

Scherpe prijzen, snelle levering, TOP

goeie service en snelle levering

een grote keuze aan ecologische producten en een zeer goeie afhandeling van de online bestelling

Top bedrijf !!

Niets toe te voegen.

Toffe winkel, eerlijke prijzen en duurzaamheid troef

Mijn eerste ervaring met eco-logisch is zeer positief. Vrij snelle levering, zeker gezien de omstandigheden. Een deeltje ontbrak eerst, maar zeer snelle en effectieve communicatie zette dit meteen recht. Dit duidt toch op een zekere betrokkenheid met de klanten die (jammer genoeg) steeds zeldzamer wordt. Inpakdozen worden herbruikt of gemaakt van recyleerbaar materiaal. Mooi zo. Ik ben benieuwd naar de rest van hun assortiment. Voor sommige zaken lijkt dit toch mijn standaardwinkel te gaan worden. Zeker aan te raden, al was het maar om eens rond te snuisteren op hun website of in hun winkel.

Goedkope levering

De leveringskost naar België is goedkoop. Ik ontving mijn pakket ook ecologisch verpakt. Topservice

Maakt 24 uurs service waar

goede ervaring

Cocosbriketten voor barbecue en aanmaakblokjes besteld. Afhandeling ging heel vlot en levering was ook goed. Communicatie is al goed maar kan nog iets beter. Dit gaat over details.

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire