Snelle levering en kwaliteits producten

Goede kwaliteit lijnolie en lak. Heel snel geleverd. Ik ben tevreden klant

Prima service en lekker snel in huis!

Prima service en lekker snel in huis!

Correct verloop.

Zoals verwacht

probleemloos geleverd.

De biologisch afbreekbare pedaalemmerzakken die nergens te koop zijn al meerdere jaren bij eco-logisch besteld en probleemloos ontvangen.

Snel geleverd.

Snelle levering ondanks corona tijdperk

Had twee jerrycans met Biomix besteld. Deze werden snel geleverd. Heelas lekte één van de twee bij de dop, waardoor de doos zeiknat was en de postbezorger geluk had dat de bodem er niet uit is gezakt.

Altijd weer tevreden

Snelle levering en goed producten

Top service en snel geleverd

De beste bbq briketten( ecobrasa) voor de beste prijs en ook nog gratis verzenden.

De fijnste en beste non-food eco-winkel van internet!!!

De fijnste en beste non-food eco-winkel van internet!!!

Fijn dat je ook kunt bestellen zonder een account. Snelle ontvangst na bestelling.

de service is super, de verf dekt mooi het plafond maar ... de geur blijft sterk hangen !!!!

we bestelden en de levering was er 2 dagen later al we begonnen ijverig en zagen snel resultaat, de verf strijkt vlot uit en hecht mooi we vinden de geur wel hinderlijk, zelfs na dagen verluchten tijdens deze mooie dagen blijft die sterk merkbaar

Product netjes op tijd geleverd

Benodigde producten snel en juist geleverd.

Geweldg

Donderdagmiddag besteld. Zaterdag in huis ! Snel en goed. Dank.

Nette en snelle levering

Overzichtelijke site met een snelle levering

Nooit ontvangen

Ik heb de bestelling tot 2x toe nooit ontvangen. Mensen van de klantenservice zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam, maar .... misschien ligt het aan PostNL?

Good Product! Good Speed of Delivery!

Good Product! Good Speed of Delivery!

Goed product geleverd

Goede kwaliteit duurzame huishoud handschoenen geleverd en ondanks de grote drukte momenteel binnen een paar dagen in huis, volgens aangegeven planning.

levering is snel waren zijn netjes verpakt handleiding is goed

helemaal tervreden

vlot geleverd

Goede duidelijk website en snelle levering

De website is heel duidelijk en overzichtelijk opgebouwd. Afhandeling en levering zeer voortvarend.

Het bestelde voldeed prima aan de verwachting en werd uitermate snel al geleverd.

Kleuren in kaartspel

Beide kaartspellen kunnen zelf worden ingekleurd. Is leuk om te doen voor en met de kleinkinderen. Ben daarna veel speelplezier

Prettige website en snelle levering

De website bevat een handig overzicht van biologische of duurzame producten. Ik heb veel gehad aan de reviews en vraag-en-antwoorden van eco-logisch om tot een besluit te komen welk product ik het beste kon aanschaffen.

goed, maar moeilijk aan te trekken

Eenmalig dragen, daarna kapot, moeilijk aan te trekken, wel functioneel goed. Medium valt beetje groot.

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire