Prima prijs, Prima Levering

Gewoon goed, hoewel dat tegenwoordig misschien niet vanzelfsprekend is. Bij eco-logisch wel

Prima communicatie, snelle levering

Prima communicatie, snelle levering

Bestelling was niet compleet

Op de bestelling heb ik twee zakken starter Bokashi staan maar er zat maar 1 zak in. Daarnaast zat er een Pick Correctiebook spons in wat ik niet had besteld. Hoe gaan we dat oplossen? Ik heb wel vooraf betaald. Vergissing is menselijk, Met vriendelijke groet, Gerda Westhof

Het gevraagde product, voor een correcte prijs, vlot geleverd!

Het gevraagde product, voor een correcte prijs, vlot geleverd!

Bestelling en levering via website verliepen prima

Zoals gezegd verliepen bestelling en levering via de website prima. Achteraf gezien was ik niet zo tevreden over het product (Biomix ATM). Blijkbaar is dit jaar de etikettering (volgens EU-normen ?) aangepast en nu lazen wij na bezorginging op de verpakking dat het schadelijk is voor het waterleven. Daar wij een vijver hebben, durfden we dit niet toepassen.

Snel bezorgd en persoonlijke hulp

Ik kreeg het pakketje snel binnen na bestelling. Toen ik het openmaakte bleek er helaas 1 artikel te missen. Ik heb meteen gebeld, en er werd mij beloofd het artikel zo snel mogelijk na te sturen zonder gezeur of discussie. 1 dag later zat het al in de brievenbus dus super goede service.

Betrouwbaar

het gemak van online bestellen, bevestiging van de bestelling en snelle levering van de bestelde producten in goede verpakking.

Snel levering goede producten

Goede prijs goede producten snel levering

Goed, snel en efficiënt service

Snelle en hele goede service

De spullen kwamen heel snel, zoals beloofd. Er bleek echter 1 ding te missen, waarna we nog dezelfde week dit hele setje nogmaals kregen! Heel vriendelijk!

Goed en goedkoop

Product besteld aan goedkope prijs, eeerst de officiële verdeler in België ggeprobeerd maar afrekenen was een probleem, bij ecologisch verliep alles vlot.

Goede webshop en snelle levering. Goed gedaan,

Goede webshop en snelle levering. Goed gedaan,

Fijne producten en service

Heel erg bedankt weer voor de snelle levering!

Mooie producten en superservice

Snelle correcte levering. En bij ontbreken van een item snelle nalevering. En heel blij met het uitgebreide assortiment ecologische producten. Stemt hoopvol voor de toekomst.

Mierenverdelger

Eindelijk een mierenverdelger dat wel werkt tegen die vervelende mieren in huis. En wat niet slecht is voor het millieu en andere dieren in en rond het huis.

Fijne producten goed geleverd!

Met veel plezier kreeg ik van een andere letser de info van jullie door. Ik had niet eerder van jullie gehoord. Toen ik op de site ging kijken was ik blij verrast door het uitgebreide aanbod en de mooie keuze van producten. Bij de eerste levering ontbraken 2 producten en die werden snel ook geleverd plus iets extra waarvoor ik heel dankbaar ben.

Ik vind t product super. En ook snelle service

Heel vlotte levering

Bestelling gedaan en op een paar dagen had ik het al in huis wat het product betreft dit kende ik al voordien en ben daar zeer tevreden over . Door de corana epidemie heb ik het online opgezocht en kwam bij jullie terecht . Nu weet ik waar ik mijn volgende bestelling moet doen hartelijk dank voor alles .

snelle bezorging van een fijn product

Ik had bijenwas nodig. Dit kwam snel aan en was netjes bezorgd. het product is van goede kwaliteit en ziet er goed uit.

geweldige tandenstokers

tandenstokers zonder fluor zijn bijna niet te krijgen en als ik ze vind is de kwaliteit meestal niet zo goed. Sinds ik deze bamboe stokers heb gevonden wil ik niet meer anders !

Snelle en perfecte levering

Levering conform afspraak en verwachting

Het was makkelijk om alles te vinden en het was snel hier!

De producten die ik zocht, vond ik. De prijs is goed en de service is zeer vlot!

Eenvoudig bestellen, goede kwaliteit en tijdige bezorging

Zie mijn zin. Aanrader en betaalbaar.

Prima geregeld

Goede producten..

Goed en snel

Alles goed

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire