Heel erg blij word je van een bedrijf zoals dit

Denken na over de toekomst en hoe zo min mogelijk afval te produceren en tevens zoveel mogelijk te werken met biologisch afbreekbare en/of gerecyclede producten, én bieden, last maar zeker niet least tevens vegan producten aan, (wat inhoudt dat die producten dus ook niet getest zijn op dieren. Weet dat praktisch ALLE 'normale producten' worden getest op dieren, ronduit afschuwelijk en om je dood voor te schamen anno 2019-2020). Laat dit bedrijf een voorbeeld zijn voor anderen (en laat 100% vegan bedrijven vooral het meest tot andermans inspiratie dienen)

Gewéldig bedrijf met produkten om je niet voor te schamen

Wát een mooie producten verkoopt Eco-logisch. Van biologische verf tot waterbespaarders voor in je kraan of douchekop. Ook nog een snelle verzending en zonder plastic ingepakt in een perfect passende doos. Fijn dat jullie er zijn!!!

Voor herhaling onze eco producten

Zeer snel en goed verpakt afgeleverd

Fijne ervaring

Fijn te weten dat er ook firma's zijn die ecologisch werken in al zijn hoedanigheden. Goede producten op een goede manier verpakt zijn tegen een geel democratische prijs. Ga zo door.

Handige winkel voor een beter milieu.

Onze verkeerd geleverde bestelling werd gratis vervangen. Fijn klantenservice.

Goedkoopste voor schakelklok, op tijd geleverd

Goedkoopste voor schakelklok, op tijd geleverd

Mooie duurzame producten en goede service.

Mooi product

Mooi product, mooi verpakt en stipt geleverd.

Product was echt super simpel te plaatsen. En werkt fantastisch.

Snelle levering en duidelijke communicatie

Fijne en snelle service! En goed milieubewust bezig!

Je wordt goed op de hoogte gehouden wat ik besteld heb Snelle levering Prima afwikkeling

Makkelijk product vinden en snel bezorgd

Prettige site. Makkelijk product te vinden. Eenvoudig betalen en snelle verzending.

Uitstekende service!

Uitstekende service!

Groot voorbeeld voor alle bedrijven !

Consumeer zo min mogelijk. Maar dat wat je toch nodig hebt met zoveel mogelijk respect voor onze moeder Aarde

Snel en goedkoop

Snel geleverd en goede prijs

Prima product, snelle levering en duurzaam verpakt. Prima!

Fijn product dat doet wat het beloofd. De wetenschap dat ik bovendien een onderneming steun die duurzaamheid als een van haar waarden heeft, maakt mij extra enthousiast over deze aankoop.

Product stemt overeen met mijn verwachtingen. Correcte levering. Niets op aan te merken.

Product stemt overeen met mijn verwachtingen. Perfecte levering. Niets op aan te merken.

Onvriendelijk meneer aan de telefoon

We zijn allemaal mensen en kunnen fouten maken, maar hoe ga je er mee om. Mevrouw was vriendelijke meneer was geïrriteerd, omdat ik voor de derde keer belde over iets wat fout is gegaan. Eind conclusie is dat bellen te veel tijd kost (zegt meneer)en jullie het wel zouden uitzoek wie er fout is. Dit was de eerste en de laatste keer dat ik hier besteld heb..... wie er goed of fout heeft gedaan maakt nu niet meer uit... De levering is wel snel.

Makkelijk zoeken naar het product, eenvoudig te bestellen en snelle levering.

Super snelle levering

'S middags besteld volgende dag al in huis

Bestelling gedaan en volgende dag al in huis. Milieu vriendelijk verpakt.

Bestelling gedaan en volgende dag al in huis. Milieu vriendelijk verpakt.

Prima voor de eerste bestelling

Ik heb de eco-egg, tandpasta en twee humble houten tandenborstels gekocht voor mezelf en dochter van 5. De eco-egg werkt dus serieus! Was is schoon op 30 en 60 graden! Bij vlekken wel even extra verwijderaar erbij. De tandenborstels zijn zacht, maar er komt helaas wel een houtsmaak af. Liggen wel prettig in de hand en een leuk kleurtje voor de kids. De tandpasta mint is ook aan te raden en deze is zonder plastic hopelijk.

Tiptop!

Fijne website met veel keuze. Goede prijzen en perfecte service! Ik ben van nieuwe klant onmiddellijk overgegaan naar vaste klant. :-)

Snelle levering, goed product en prima verpakking zonder overbodig karton.

Voor de verjaardag van onze kleindochter heb ik een bordklok bij jullie besteld. Ook in de drukke Sint tijd was de levering snel en zonder onnodige verpakking. Applaus! Hartelijke groeten, Nella

Top! Snelle service!

Snelle service en goede producten.

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire