Snelle levering goede prijs en lage verzendkosten

👍

Prima produkt

Dois was aan een kant open maar waren niet beschadigd

Prima levering!

Uitstekend product, radiatorfolie, prima gebruiksaanwijzing. Kon gelijk aan de slag.

snelle levering van goede spullen

Er ontbraken nog en paar spulletjes in de zending. 1 telefoontje en het was geregeld.

Weinig kennis van zaken en veel spullen die niet ecologisch zijn

Ik was op zoek naar ecologische spullen ivm een allergie voor conserveringsmiddelen die in schoonmaakmiddelen en standaard watergedragen verf zitten. Deze zijn ook slecht voor het milieu. Tot mijn grote verbazing staan er heel veel producten indeze winkel die al deze rotzooi gewoon bevatten. Mag dus wat mij betreft niet ecologisch heten.

Probleemloze levering.

Niks mis mee, gewoon zoals het hoort,

Goed produkt

Eenvoudig te installeren. Gelukkige vrouw nu...

Goede prijs-kwaliteit verhouding en snel geleverd!

Ik heb deurdrangers gekocht, ze werden snel geleverd, zitten inmiddels op de deur en doen hun werk uitstekend!

Prima, product snel geleverd.

goed product, snel geleverd

Ik heb de radiatorfolie gekocht. Goed product, zit meer dan genoeg magneettape bij. Snel geleverd. Prima!

Goede website

Product netjes Afgeleverd.

Snelle levering van de bestelling.

Zeer tevreden.

alles verloopt perfect

Van bestelling tot betaling en levering alles verloopt perfect

Hele goede service!

Ik had een verkeerd product ontvangen, de volgende dag had ik het juiste binnen!

Goede producten en uitstekende service

Fijn dat er een groot assortiment is en ecologische producten, snelle levering en prettig persoonlijk contact.

Uitstekend.

Het is precies waar ik al zo lang naar zocht. Fijne dienst ook!

Perfect!

Erg klantvriendelijk bedrijf. Aan mijn verzoek hebben ze direct gehoor gegeven, heel erg fijn en bedankt Eco-logisch! Verpakking was ook erg goed, precies op maat en correct product snel verstuurd. De volgende keer bestel ik weer bij eco-logisch.

Bijzonder prettig

Omdat ik nog even iets wilde weten belde ik naar eco-logisch. Wat volgde was een prettig contact en een helder antwoord. En vanzelfsprekend werd mijn bestelling vervolgens snel en correct geleverd. Ik zou hier beslist weer bestellen

Supper

Bedankt. Alles is supper

prima geregeld

Overzichtelijk, duidelijk en snel

prima product.

snelle levering goed verpakt. goede prijs.

snelle vlotte en correcte levering

snelle vlotte en correcte levering

Prima en snel

Verbeterpunt: laten weten dat bestelling ontvangen is en doorgeven wanneer produkt verzonden is.

Me dochter vind ze fijn.

Krijten, me dochter vond ze altijd erg leuk en nu mag ze thuis op papier !

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire