Pluspunten

Mooie producten,snelle service. Betrouwbaar!!

Pluspunten

Alles is naar verwachting afgewerkt. Zeker goed voor elkaar en ook voor verdere benodigdheden indien voor handen zal ik zeker weer bij u bestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed product had het idee al jaren in het hoofd en zij hebben het. Top

Pluspunten

Ik vind Ecologiesch helemaal top. Vind n heleboel interessante en zeer bruikbare producten en idee

Pluspunten

heel goede service en snelle levering. Perfect!

Pluspunten

Bestelling prima afgerond Geen verzend kosten dit gaf mede de doorslag om bij jullie te bestellen Ben zeer tevreden

Pluspunten

zeer vlotte afhandeling! Goede producten

Pluspunten

Het is zeer goed de goederen waren binnen 24 uur afgeleverd.

Pluspunten

Prima kwaliteit. Prima service. Prima verhouding prijs-kwaliteit.

Pluspunten

Alles werkt gewoon prima in de shop, alles was op voorraad, en mijn bestelling was zelfs vlak voor de kerstdagen heel snel binnen. Super!

Pluspunten

Aanbod helder, en prima snelle afhandeling. Geen klachten!

Pluspunten

snelle en correcte levering van een mooi product

Pluspunten

Praktisch. Goede prijs. Zeer milieuvriendelijk verpakt! Kortom prima!

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs (geen verzendkosten )

Pluspunten

Waarom staat dit bericht in Spam? Het is in strijd met de aanbevolen richtlijnen van Google voor het verzenden van e-mails.

Pluspunten

Zeer tevreden, meteen de volgende dag binnen gehad waarbij bleek dat zelfs het verpakkingsmateriaal milieubewust was.

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding en een goed assortiment met producten op voorraad!

Pluspunten

Keurig netjes op tijd geleverd.

Pluspunten

Alles was in orde. Het enige dat ik jammer vond was dat we pas na betaling hoorden dat het produkt uitverkocht was en ons werken dus een vertraging van 4 dagen kende.

Pluspunten

Omdat er korting wordt gegeven bij het bbqgenootschap, maar eens drie doosjes ecobrasa besteld. Daardoor ook nog gratis verzending. Het bestelproces was overzichtelijk en eenvoudig. Na de bestelling werd er netjes een mail verstuurd dat het pakket was verzonden. Er zijn wel wat verbeterpunten: -Order/bestelstatus kunnen inzien op de site (na inloggen) -Er wordt geen track-and-trace code gegeven dus je kunt je bestelling niet volgen. Is niet echt van deze tijd.... De volgende dag werden de doosjes bezorgd. Al met al een prima ervaring en zeker het herhalen waard.

Pluspunten

VEEL KEUZE VAN DIVERSE PRODUKTEN GOEDE PRIJS/KWALITEIT SUPERSNELLE LEVERING

Pluspunten

Zeer klantgericht. Prima, betrouwbare afhandeling! De grote bamboeplaten waren zeer zorgvuldig verpakt om beschadiging te voorkomen, waar ik ook om gevraagd had. Inclusief hoekbescherming! Super!!!

Pluspunten

Niet alles bleek op voorraad en ik kreeg daarom een mail dat de bestelling nog niet verzonden zou worden. Het was niet duidelijk wat er niet op voorraad was. Dat had ik graag in die mail gezien. Volgens de site wordt in dergelijke gevallen ook overlegd hoe het zal worden afgehandeld, maar dat is dus niet vanzelf gebeurd. Ik heb zelf gebeld om hierover navraag te doen en te overleggen en vervolgens is het goed opgelost. De bestelling is alsnog snel verzonden en het ontbrekende product is nageleverd.

Pluspunten

Bestelling snel en goed afgehandeld

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire