Goed verantwoord en met de tijd mee

Aantal keren bestellingen gemaakt, altijd snel en netjes ontvangen. Voor nieuwe benodigdheden doe ik hier altijd een check voor milieuvriendelijker keuzes.

Meubel glijders

Zeer goed product en snel geleverd. Klein foutje gemaakt met levering maar was weer razend snel opgelost

Heel tevreden

Zowel qua producten als qua service! Dit missen we in België ;-)

Veel plastic voor een eco-logische winkel

Ik heb een douchewekker gekocht, deze werd snel (binnen 2 dagen geleverd). Het ding werkt prima, maar ik vond het opvallend (en een tegenvaller) dat er twee plastic zakjes werden gebruikt als verpakkingsmateriaal (in het doosje). Dit lijkt me overbodig. 0ok de wekker is van plastic, maar dat is begrijpelijk.

Prima organisatie die afspraken nakomt

Goed assortiment Goede prijsstelling Prima service en afspraken qua levering

Probleem gied opgelost

Had 2 vouchers gewonnen. Kon er 1 niet gebruiken. Na telefonisch contact met klantenservice opgelost en bestelling ontvangen.

Tevreden

Er zijn al veel afgeleide produkten van dit produkt maar de orange cleaner van almawin vind ik nog altijd de beste. Gebruik dit produkt al jaren. Vlotte communicatie, eerlijke prijs, verantwoorde produkten.

Scherpe prijzen, goede klantenservice

Twee keer besteld. Een keer had de pakjesdienst de doos verfstuk beschadigd, zonder probleem werd een nieuwe doos geleverd.

prima levering

Bestelling snel en goed verpakt geleverd

Goede produkten, goede prijzen en snelle levering.

Goede produkten, goede prijzen en snelle levering. Niets op aan te merken.

service was prima; de artikelen zien er mooi uit, maar zijn cadeautjes, dus ik kan niet beoordelen hoe ze in gebruik zijn.

mooie production

ppprrrrrrrrrrrrr geen zin in

Keurig geregeld alles op tijd voormekaar

Netjes gecommuniceerd, duidelijke mails en facturen. Ze hebben het goed geregeld.

Korte levertijd

Beste, ik zou de producten graag beoordelen maar het zijn kerst cadeautje voor mensen die op de ecologische toer gaan en voor mensen die graag reizen.

Topservice!

Vorig jaar met een voucher van de gemeente Roosendaal een aantal producten besteld. Perfect geleverd. Na dik een jaar vertoont een tijdschakelklok een defect. Een mailtje en er wordt zonder moeilijk te doen een nieuwe opgestuurd.

Weer prima geregeld

Goede producten, prijs is ik en wordt vlot bezorgd.

Tweedeleven producten zijn geweldig!

Ik heb 3 tweedeleven producten gekocht via de website. Geweldig initiatief, mooie producten voor een geweldige prijs. En natuurlijk de achterliggende gedachten: helemaal super!

Snel bezorgd alles eco, en het apparaat doet werkt top .

Nieuwsbrief ontvangen. Nog nooit van deze shop gehoord

Nooit iets gekocht. Zeker nooit aangemeld voor nieuwsbrief, toch marketing mail ontvangen. We zijn met z'n allen nu toch wel eens klaar met dit soort praktijken anno 2021.

Een goede investering

Gemakkelijk aan te brengen overeenkomstig de instructies en in combinatie met radiator ventilatoren.

Prima kwaliteit deurveer

Deurveer gekocht, snel geleverd en goede prijs

Top producten

Alle producten die ik hier tot nu toe heb gekocht zijn van topkwaliteit. Ook geven ze goed advies. Bezorging in altijd netjes.

probleemloos

Vlotte levering. Geo II conform beschrijving-voldoet goed.

Snel en goede prijs

Hier het artikel gevonden wat ik zocht voor een prima prijs. Snel besteld en snel in huis. Helemaal goed dus

Goede service en snelle levering.

De producten zijn snel geleverd. Ik miste een product, deze werd meteen erna geleverd en het product wat ik extra had mocht ik houden. De producten zelf zijn zoals ik had gehoopt en werken naar verwachting.

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire