Het heeft niet geholpen

Er is vorige week een kater bij mij binnen geweest en die heeft lopen sproeien. Op mijn siergrind vloer en de bank en dit is een stoffen bank. We hebben alles schoongemaakt met uf2000 en de bank ingespraaid met uf2000 puur en de geur is er jammer genoeg niet uit.

Super handig ding om mijn losse zeepjes inop te bergen!

Vandaag besteld en de volgende dag geleverd geweldig.

Blij met de bestelling

Heerlijk aanbod en ook verrassende producten. Snelle bezorging. Hoop dat ik in de toekomst alles wat ik nodig mocht hebben bij een ecobewust warenhuis aan kan schaffen!

Goeie producten snel en goed geleverd.

Fijne producten die dan ook nog eens beter zijn voor het milieu als vergelijkbare. Een artikel was niet op voorraad en kreeg een mail of ze een vergelijkbaar product mochten leveren. Zeer attent en snel.

Toch een goede oplossing gevonden.

Mijn bestelling heeft lang in back-order gestaan. Schuld van de leverancier. Op een of andere manier heeft Eco-Logisch de spullen toch nog voor de winter geleverd. Je kunt die mensen op hun blauwe ogen vertrouwen.

Quick delivery, good service

On my first order they forgot to deliver one thing but fixed it immediately. So I will definitely use them again

Mooie producten en goeie service

De bamboedoekjes zijn mooi stevig. De was komt met het ei lekker schoon en fris uit de machine en het voelt zoveel beter dan wassen met een milieu belastend wasmiddel terwijl bij milieuvriendelijke poeders of vloeistoffen de geur me tegen valt. Het wc blokje ruikt de eerste dagen gewoon te fris maar bevalt inmiddels -een week na in gebruik name- ook prima.

Prachtige kleuren

Prachtige transparante houtlak gekocht ben superblij met de kleur en stinkt ook niet gelukkig

Uitstekend !

Heb op mijn Sate BBq van 114 cm lengte en 15 cm breedte continue, ca 3,5 uur, 420 stokjes sate ,verschillend soorten vlees en garnalen ge bbqued . Niet een stokje was aangebrand door de gelijkmatige hitte die ik had. Zelfs speklapjes zonder vlammen . Heb hiervoor ongeveer 2.5 kg briquetten gebruikt. Dit produkt had ik veel eerder moeten gebruiken, ook andere collega's vonden het zeer goed. Heb het zeer sterk aanbevolen. Ook bijna geen as in de lade. Bedankt voor de snelle levering en tot een volgende bestelling. Mvg. Robert

Fijne en duurzame winkel

Snel, makkelijk en gunstig voor de toekomst

Afspraak is afspraak

S tt ehs1 z1vsch

Prima,leuke webshop

Ik kan niets over de kwaliteit van de vingerverf vertellen,ga het nog cadeau geven Zit er wel goed interessant uit

Snel geleverd en precies wat ik wilde

Snel geleverd en precies wat ik wilde

Levert snel het juiste product!

Levert snel de juiste producten!

Niet meer dan één woord nodig: uitstekend.

Snelle service, betaalbare kwaliteitsproducten.

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling? Bovendien is het fijn dat voor elke waka die je bestelt, er een naar een derde wereld land gaat.

Na enkele bestellingen TOP

Heb alleen maar goede ervaringen, kan deze aanbevelen!

Tevreden met mijn bestelling. Top dat de mogelijkheid er is om 2e kans producten te kopen.

Mijn vrouw kreeg last van allergie van onze vorige meubelwas. Dus tafel afgeschuurd en opnieuw ingewreven met de natuurlijke was. Uitstekend resultaat en geen allergische reacties meer. Helemaal Top.

Mooie producten, snelle service

Goed en vlot bezorgd

Goed produkt en fijn voor onderhoud van houten vloer die met olie is behandeld

Super snel en betrouwbar, iets wat bij levering een schade had werd meteen gratis ingeruild

zonder dat ik er om vroeg!

Goede service matig product

Bedrijf levert goed en snel en heeft een mooie ambitie. Info op website blijkt niet te kloppen na bellen, zou direct worden aangepast. Daarnaast valt het product helaas tegen, de verf heeft behoorlijk veel klontjes.

Producten ok, maar te veel verpakking.

Producten ok, maar verpakt in veel te grote doos met bijgevolg veel te grote hoeveelheid papier. Niet zeer ecologisch.

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire