Zorgvuldig en degelijk op alle vlakken:)
Ik kan alleen maar lof hebben voor een winkel die, zowel qua assortiment als qua afhandeling van de bestelling, zoveel moeite doet om zorgvuldigheid te tonen in alles dat zij doen:).
Zo is allereerst het duurzame aspect van de producten, maar ook zeker de verpakkingsmaterialen en bijvoorbeeld het papier dat in de doos zit, zeer fijn om te zien (en vooral ook voelen) (denk daarbij ook aan het zeer makkelijk scheiden van het afval en de biologische afbreekbaarheid van een hoop producten en hun verpakkingsmaterialen), iets wat zeker niet ten koste gaat van de kwaliteit van diezelfde producten.
Daarbij komt kijken dat het assortiment gelukkig ook verrassend divers is en zelfs alsmaar groter aan het worden is, dat geeft mij in ieder geval hoop op een positieve toekomst waar ik straks in mijn tiny huisje maar bij 1 of een enkele winkel al mijn biologische boodschappen kan bestellen:).
Tot slot was de algehele communicatie rondom de bestelling zeer fijn en duidelijk en werd het pakketje snel en volgens de afgesproken tijden en in zeer goede staat bezorgd.
Ga vooral zo door eco-logisch;).