Besteld en netjes ontvangen en het product doet wat het beloofd te doen zoals omschreven op de webshop.

Perfecte klantenservice

Er was een kleinigheidje misgelopen bij de levering maar dit werd super snel en correct in orde gemaakt.

goed product, snelle verzending en zeer tevreden

prima product, snelle verzending en zeer tevreden

Energie bespaar box Stroom besparen Large Het pakket was niet op voorraad. Moest bij elkaar gesprokkeld worden. Toen ik het pakket ontving, bleken de lampen niet goed te zijn. Na 1 telefoontje, mocht ik de verkeerde lampen houden, en kreeg na 2 dagen de goede lampen toegestuurd.

Prima product

Mooie kwaliteit product. Levering ook probleemloos en snel.

Prima eco

Fijne snelle service

Snel en correct

De resultaten moet ik nog uit proberen, maar ik heb er alle vertrouwen in

Goede dienst

Mijn bestelling was binnen 1 dag naar België gekomen! Ben zeer tevreden met de product.

Goede producten

Snel geleverd, veel keuze

Goede service, concurrerend geprijsd

Schapenwol Isolatie gekocht, makkelijk te verwerken. Geen irritatie bij het duwen in moeilijke hoekjes.

Mooie producten, goede prijzen

Snelle levering en goede weergave van de producten

Snelle levering, goed product.

Zie boven

De houtteer verwerkt gemakkelijk en ruikt lekker. Het drogen gaat wel erg langzaam.

Perfecte service

Niks op aan te merken. Erg behulpzaam!

Levering gaat altijd snel. Persoonlijk contact ook mogelijk. Daarnaast goed assortiment

Snel en goedkooo

Snelle verzending. Mooie en ecologische producten. Heb de bukashi emmers gekocht en wat tegen de bladluis werkt perfect

Snelle en duurzame levering

Mijn bestelling werd snel geleverd en was zorgvuldig, maar zo duurzaam mogelijk verpakt.

Prima set

Prima om zelf op een natuurlijke manier , je overgebleven voedsel te composteren

Binnen 1 week geleverd. Contact met klantenservice, Pjotr, was vakkundig en correct

Prima producten

Goede producten , snelle levering!

Hier ben ik blij mee omdat ik de oven veel gebruik. Géén PFAS!

Ik bak veel en gebruik de oven dus veel. En in veel gevallen met bakpapier. Nu dus gezonder met bakpapier zonder PFAS. Perfekt!

Netjes mooie website

Netjes snel geleverd.....

Suoer fijne pomp! Reageert direct bij de eerste zonnestraal

De pomp snel en correct ontvangen. Hij is erg eenvoudig aan te sluiten en reageert direct krachtig bij het licht van de zon op het paneel en stopt ook direct wanneer er schaduw is. Echt een krachtige splash bel en fontein. De grote is te regelen door het meer indrukken van het kopstuk. Ik gebruik hem in een waterdichte grote pot als splashfontein. Super fijne pomp!

altijd goede ervaringen met Eco-logisch

Duidelijke website. Geeft goed antwoord op vragen via de website. Levering snel en goed verpakt

super snel en netjes

Niet overbodig in verpakking en snel geleverd.

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire