Goede producten en snelle levering

Snel geregeld

Fijn thuisbezorgd in tijdeen van corona!

Fijne ecologische webshop met breed assortiment

Al meerdere keren verschillenden producten besteld. Altijd naar tevredenheid. Ik waardeer ook de manier waarop de pakketjes gemaakt worden: zo klein mogelijk en met zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. Dit in tegenstelling tot veel andere webshops.

Goede service, leuke producten

2 artikelen ontbraken, maar na een mailtje meteen opgelost en nagestuurd, goede service!

Heel fijne webwinkel

Goed assortiment, heel snel en vriendelijk geholpen door de klantenservice. Mijn kinderen zijn superblij met hun regenboog-tandenborstels!

Snelle levering.

Eco- Logisch levert netjes en snel de producten.

Mooi product, mooi verpakt in papier

Ik had gebaksvorkjes besteld. Kwamen keurig op tijd en fijn dat het verpakt was in papier en gelet op duurzaamheid. Doe je het twee keer goed, met het product en met de verpakking. Gebaksvorkjes zijn ook zoals verwacht.

Groot aanbod, fijne producten en snelle levering!

Groot aanbod, fijne producten en snelle levering!

Kwaliteits product en nette prijs

Zeer tevreden over het product en de snelle levering

Correct en snel

Snelle levering en materiaal goed en correct verpakt

Goede verf

Duidelijke Website en snelle nette bezorging

De website is heel duidelijk. Het assortiment is groot De prijzen zijn scherp De bezorging/ verzending is zeer snel

Fijne ervaring, als ik weer wat nodig heb kijk ik hier eerst.

Op de website kon ik makkelijk vinden wat ik zocht. Alles werd in een keer geleverd. Goed verpakt. Ik heb nog niet alles gebruikt, omdat ik van een aantal artikelen nog een aantal (niet-ecologische versie) in huis had.

Alles ging smooth

Alles kwam netjes aan (en op tijd). Wel zijn er veel besparingsproducten (energie/water) niet verkrijgbaar op dit moment.

Besteld , andere dag product binnen!

Ziet er goed uit maar past niet op onze convector.

De pootjes onder de Convector-Ventilator-Trio klikken niet op onze verwarmingsunit. Nu glijden de ventilatoren van de verwarmingsunit af. Ik heb u per email (nog maar kort geleden) een foto gestuurd met een vraag hoe dit op te lossen. Ik verwacht dat u zult reageren.

Ik ben zeer tevreden. De levering was snel en netjes, duurzaam verpakt.

Goed product

Verfverwijderaar goed ontvangen in klein gerecycleerd doosje, zoals het hoort. Blik was een klein beetje gedeukt maar maakt in dit geval niets uit. Al bij al goede ervaring.

Zo werk ik graag samen

Snelle levering, vandaag besteld, vandag verzonden. Bij het vermoeden van mislopen levering, correct en snel gereageerd.

Fijne inlegkruisjes zonder plastic!

Fijne producten voor een goede prijs

Tevreden!

Weg blij met mijn producten. Goede kwaliteit en de levering was snel.

Goed Spul.

Alles naar wens

Snel en betrouwbaar!

Top bedrijf!! Dank!

Als iets niet op voorraad is, krijg je info zodat je weet waar je aan toe bent.

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire