Fijn produkt, snel geleverd

Zak leemverf in poedervorm besteld met paar blokkwasten. Werd snel geleverd, is gemakkelijk te verwerken en bleek zuiniger in gebruik dan verwacht (na lezen handleiding) op kalk-zandstuc.

Snel en goed product

Ik had het product binnen twee dagen in huis en ben zeer tevreden.

Veel goede producten

Maar het is goed opletten, veel laat ik links liggen omdat het vooral trendy en met een bepaalde marketing is, zogenaamd greenwashen, sommige producten zoals tandenstokers van de eco-gang worden aangeprezen als plant based, maar eenmaal thuis blijkt het flosdraad erin van nylon wat nergens uit blijkt op deze site, dat is nu net het slijtage onderdeel en met gebruik komen de nylonvezels zichtbaar los, wat dus juist een bron van microplastics is, dit terwijl er alternatieven zijn zoals zeide. Ik hoop dat de mensen van ecologisch eens kritisch naar hun assortiment kijken, zelfs als er wel zou staan dat het nylon was, dan zou het nog ergerlijk zijn omdat het eigenlijk niet in een zich ecologische noemende winkel thuis hoort. Er zitten mooie producten tussen, maar die mis je nu als je geen zin hebt om door de meuk te scrollen, een filter voor natuurlijk materiaal zou hierin ook kunnen helpen.

Goed assortiment snelle levering

Een mooi en uitgebreid assortiment en een vlotte en snelle levering

Snel verzonden

Pakketje werd snel verzonden en geen gezeur dat je pas vanaf 25 euro iets kan laten bezorgen. Prima!

Veel natuurvriendelijke(r) producten!

Bij Eco-logisch vind ik veel alternatieven voor alledaagse producten die het milieu schaden, zoals schuursponsjes, wc-blokjes, zeep en schoonmaakmiddelen. Het kost wel wat meer. Ik hoop dat meer mensen deze producten gaan kiezen en de prijzen daardoor zullen dalen.

Geweldige service

Verrast en erg blij met het assortiment dat online beschikbaar is en de service van bestelling tot levering was perfect.

voelt goed om bewust te kopen

Grote verscheidenheid aan producten. Ik kocht wat producten voor zelfverzorging en een cadeautje voor een kind. Alles werd snel en goed verpakt geleverd. Goede service.

Snel en naar wens

Zee goed

Mooie website, mooie producten snelle levering, top!

Top verkoper

Snelle en zeer verzorgde levering. Dit aan een goede prijs dus meer heb je niet nodig.

Snelle afhandeling !

.....

perfect !

vlotte site en afhandeling van de bestelling

Gewoon goed

Ik heb goede ervaringen met eco-logisch.nl

Prima product, prima afhandeling bestelling

Snelle leverin van een fantastisch product.

Uitermate blij met mijn aankoop. Briketten branden lang en produceren minimaal rook en geur.

Snel

Snel en goed gecommuniceerd

Pakket is niet bezorgd...

Ik heb besteld, maar het pakket is nooit bezorgd. Nog geen reactie gehad - hopelijk komt die nog.

Tevreden met mijn bestelling

Ik ben er nog niet aan toe...

Werkt te gek, schapenwol worteldoek.

Voor het 2e jaar gewerkt met dit schapenwol worteldoek op andere plekken. Houdt ongewenst kruid tegen en verpleegt de grond. Prima spul.

Fijne webshop

Goede producten

Mooi natuurlijk materiaal.

Leemverf is fijn om mee te werken. Ruikt goed. Verwerkt gemakkelijk. Geeft een prachtig effect op de muren en plafonds waarbij kleurnuances veranderen met invallend licht. Kwasten met water en beetje groene zeep heel eenvoudig schoon te maken.

Prima, snelle levering en goede producten

De bestelde producten kwamen netjes op tijd, met goede communicatie. Ik vind dit een prettige site omdat ze pure producten aanbieden in grotere (veel voordelige) verpakkingen. Voorheen via andere bolle site besteld, maar dit scheelt veel geld zo. Voor mij maakt dit het makkelijker om milieuvriendelijker schoon te maken.

Één vd weinige plekken waar je Ecobrasa briketten kan kopen.

snel en goed

Snelle levering. Enkel jammer dat de zakjes Natriumpercarbonaat enkel nog maar in zakjes van 1kg te koop is en niet meer 2,5Kg. Verlegging van BTW voor intracommunautaire verkoop zou ook leuk zijn.

Isarweg 10

1043 AK Amsterdam

Over eco-logisch.nl

"Verboden voor geitenwollensokken", zeggen we bij Eco-Logisch wel eens gekscherend. Daar zit echter een kern van waarheid in: wij zijn ervan overtuigd dat Eco-Logisch als eerste milieuvriendelijk, duurzaam warenhuis in Nederland niets met kleinschalig idealisme te maken zou moeten hebben, maar de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn. We zijn trots op het feit dat we voor welk product dan ook een duurzaam alternatief kunnen bieden: of het nu gaat om persoonlijke verzorging verf, speelgoed of isolatiemateriaal... Eco-Logisch is dé plek voor al die mensen die bewust (of onbewust) duurzaam willen verbouwen, werken, inrichten en wonen.