Pluspunten

Niet alles bleek op voorraad en ik kreeg daarom een mail dat de bestelling nog niet verzonden zou worden. Het was niet duidelijk wat er niet op voorraad was. Dat had ik graag in die mail gezien. Volgens de site wordt in dergelijke gevallen ook overlegd hoe het zal worden afgehandeld, maar dat is dus niet vanzelf gebeurd. Ik heb zelf gebeld om hierover navraag te doen en te overleggen en vervolgens is het goed opgelost. De bestelling is alsnog snel verzonden en het ontbrekende product is nageleverd.

Pluspunten

Bestelling snel en goed afgehandeld

Pluspunten

Snelle levering , goede producten

Pluspunten

Ik heb zelf een foute postcode ingevuld bij afleveradres (wel het juiste bij facturering. een correctie email van mij is niet beantwoord (2 dagengeleden). Produkt nog niet ontvangen, na 1 week. ***

Pluspunten

De bestelling werd zeer snel afgehandeld en was aldus snel binnen. Goed vind ik dat het papier gerecycleerd was en het doosje tweedehands. Dit doosje heb ik meteen een derde leven gegeven. Zo zorgen we allen samen voor het milieu.

Pluspunten

snel en prima geleverd, goed product

Pluspunten

Zeer goede info verstrekt die ons behoede voor een verkeerde aankoop en ons toeliet onze bestelling te wijzigen. Een service die weinig verkoopsites bieden. Niets dan positief nieuws. Tevens snelle levering.

Pluspunten

Prima bedrijf, dat je met raad en daad bij staat.

Pluspunten

ben heel tevreden. Vlotte levering en goeie producten

Pluspunten

In overleg levering kunnen afspreken en ook volgens afspraak ontvangen. Top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snel afgehandelld, om 16.00 uur besteld, volgende ochtend al binnen!

Pluspunten

Goede snelle service

Pluspunten

Levert wat het beloofd

Pluspunten

Snelle levering, prima product!

Pluspunten

Snelle afhandeling en levering. Ik mis wel track&trace van het pakket, zodat ik niet wist wanneer het pakket bezorgd zou worden.

Pluspunten

1 Goede doelen worden nagestreefd. 2 Breed assortiment 3 Snelle en geode service 4 Vriendelijke medewerkers

Pluspunten

Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Vlotte actie. 1 punt voor verbetering: het zou nog mooier zijn als je aan kunt geven op welke dag je het pakje thuis wil hebben.

Pluspunten

Prima levering en goed op de hoogte gehouden

Pluspunten

Zoals beloofd, geleverd op tijd. Artikelen in goede orde ontvangen.

Pluspunten

Bestelling is keurig en snel verwerkt en door mij ontvangen.

Pluspunten

Levering zelfs sneller als aangegeven in de webshop.

Pluspunten

Snelle levering, goede voorwaarden!

Pluspunten

zeer snel geleverd binnen 24u na bestelling

Pluspunten

Orders worden snel en correct afgehandeld. OF het product, in dit geval een buitenlamp, ook voldoet is nu nog lastig te beoordelen. De tijd zal dit uitwijzen.

Pluspunten

Prettige site om te shoppen, met een fijne groene gedachte erachter. Mijn bestelling was er de volgende dag al.

Isarweg 10

1043 AK Amsterdam

Over eco-logisch.nl

"Verboden voor geitenwollensokken", zeggen we bij Eco-Logisch wel eens gekscherend. Daar zit echter een kern van waarheid in: wij zijn ervan overtuigd dat Eco-Logisch als eerste milieuvriendelijk, duurzaam warenhuis in Nederland niets met kleinschalig idealisme te maken zou moeten hebben, maar de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn. We zijn trots op het feit dat we voor welk product dan ook een duurzaam alternatief kunnen bieden: of het nu gaat om persoonlijke verzorging verf, speelgoed of isolatiemateriaal... Eco-Logisch is dé plek voor al die mensen die bewust (of onbewust) duurzaam willen verbouwen, werken, inrichten en wonen.