prima levering

Bestelling snel en goed verpakt geleverd

Goede produkten, goede prijzen en snelle levering.

Goede produkten, goede prijzen en snelle levering. Niets op aan te merken.

service was prima; de artikelen zien er mooi uit, maar zijn cadeautjes, dus ik kan niet beoordelen hoe ze in gebruik zijn.

mooie production

ppprrrrrrrrrrrrr geen zin in

Keurig geregeld alles op tijd voormekaar

Netjes gecommuniceerd, duidelijke mails en facturen. Ze hebben het goed geregeld.

Korte levertijd

Beste, ik zou de producten graag beoordelen maar het zijn kerst cadeautje voor mensen die op de ecologische toer gaan en voor mensen die graag reizen.

Topservice!

Vorig jaar met een voucher van de gemeente Roosendaal een aantal producten besteld. Perfect geleverd. Na dik een jaar vertoont een tijdschakelklok een defect. Een mailtje en er wordt zonder moeilijk te doen een nieuwe opgestuurd.

Weer prima geregeld

Goede producten, prijs is ik en wordt vlot bezorgd.

Tweedeleven producten zijn geweldig!

Ik heb 3 tweedeleven producten gekocht via de website. Geweldig initiatief, mooie producten voor een geweldige prijs. En natuurlijk de achterliggende gedachten: helemaal super!

Snel bezorgd alles eco, en het apparaat doet werkt top .

Nieuwsbrief ontvangen. Nog nooit van deze shop gehoord

Nooit iets gekocht. Zeker nooit aangemeld voor nieuwsbrief, toch marketing mail ontvangen. We zijn met z'n allen nu toch wel eens klaar met dit soort praktijken anno 2021.

Een goede investering

Gemakkelijk aan te brengen overeenkomstig de instructies en in combinatie met radiator ventilatoren.

Prima kwaliteit deurveer

Deurveer gekocht, snel geleverd en goede prijs

Top producten

Alle producten die ik hier tot nu toe heb gekocht zijn van topkwaliteit. Ook geven ze goed advies. Bezorging in altijd netjes.

probleemloos

Vlotte levering. Geo II conform beschrijving-voldoet goed.

Snel en goede prijs

Hier het artikel gevonden wat ik zocht voor een prima prijs. Snel besteld en snel in huis. Helemaal goed dus

Goede service en snelle levering.

De producten zijn snel geleverd. Ik miste een product, deze werd meteen erna geleverd en het product wat ik extra had mocht ik houden. De producten zelf zijn zoals ik had gehoopt en werken naar verwachting.

Slecht contact

Product gekocht, bleek niet te doen wat beloofd. Dat is op zich geen reden voor mindere waardering. Wel is dat dat een verzoek om een alternatief niet werd beantwoord.

Goede ondersteuning bij vragen

Bij vragen over gebruik van verf in combinatie met een ander type goed geadviseerd. Er is ook moeite genomen om te kijken of een RAL-kleur mengen mogelijk was.

prima en snelle levering

Zeer tevreden over deze bio-zakken

Fijne webshop

Fijne webshop, ruime keuze aan producten. Redelijk snel verzonden.

Love this store

I love to find all my hygiene and sanitary product at ecologish. The delivery is fast, although wished the treshold for free-delivery was lower (as the pickup location is too far from my home)

Blij ei

Ik heb wasparfum besteld, kleine flesjes één van elke geur. Wasgoed ruikt heerlijk, maar het belangrijkste vind ik dat het milieu verantwoord is. Zo blijkt maar weer dat duurzaam leven niet hoeft te betekenen om alle geneugten van het leven los te laten. Wil binnenkort ook eens het wasmiddel gaan proberen. Fijn dat jullie er zijn eco-logisch , meer dan logisch.

Prima kwaliteit

De prijs was even slikken maar we hebben nu een fraaie en perfect geïsoleerde brievenbus.

Naar een tijdje gezocht te hebben kwam ik, de voor mij perfecte, waterkoker met gooseneck bij eco-logisch tegen voor een mooie betaalbare prijs en bovendien met extra korting. Het bestelde artikel is snel geleverd, keurig verpakt met zo min mogelijk plastic!

Isarweg 10

1043 AK Amsterdam

Over eco-logisch.nl

"Verboden voor geitenwollensokken", zeggen we bij Eco-Logisch wel eens gekscherend. Daar zit echter een kern van waarheid in: wij zijn ervan overtuigd dat Eco-Logisch als eerste milieuvriendelijk, duurzaam warenhuis in Nederland niets met kleinschalig idealisme te maken zou moeten hebben, maar de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn. We zijn trots op het feit dat we voor welk product dan ook een duurzaam alternatief kunnen bieden: of het nu gaat om persoonlijke verzorging verf, speelgoed of isolatiemateriaal... Eco-Logisch is dé plek voor al die mensen die bewust (of onbewust) duurzaam willen verbouwen, werken, inrichten en wonen.