Ik vind het een fijn containertje. Wel jammer dat de kleine maat er niet was want na een week stinkt deze wel. Ben benieuwd of de binnenkant gaat stinken. Ik zit nu te denken toch biologisch afbreekbare zakken erin te gaan doen omdat het schoonmaken een vies klusje is.

Gewoon snel geleverd

Goed verpakt en snel geleverd

Probleemloos ondanks defect toestel

Verzending was vlot. Helaas de radiator wegens een defect display terug moeten zenden en ze hadden geen andere meer op voorraad. Telefonische communicatie verliep vlot en zakelijk even als de terugstorting van het betaalde bedrag.

Goede service en snel geleverd

Zéér tevreden

Alles prima en volgens planning

De bestelde douchekop is zeker waterbesparend.

Waterbesparende douchekop bespaart bijna de helft aan water. Hij was ook zeker niet duur. Inclusief verzendkosten rond de 15 euro!. Alleen jammer dat de bovenkant kunststof is. Weet niet of dat mooi blijft. Maar om te proberen of het gewenste resultaat wordt behaald zeker de moeite waard voor deze prijs

Snel en netjes afgeleverd

ben er blij mee

ben er blij mee werkt prima

Prima afwasborsteltje met schuursponsje. Ideaal om niet iedere keer met je handen in het sop te moeten.

Zeer goede en perfecte service van top materialen.

Vooralsnog heel tevreden.

Mijn Bokashi-emmers werden snel geleverd. Het materiaal ziet er heel mooi en degelijk uit. Ook de gebruiksaanwijzing is duidelijk, en lijkt me volledig. Inmiddels verzamel ik allerlei dingen in de eerste Bokashi-emmer, en voordat ik het als bodemverbeteraar kan gebruiken, moet het nu eerst twee weken 'rusten'. Hoe dus het uiteindelijke resultaat zal zijn in mijn moestuin en balkonbakken, is een kwestie van geduld, maar wat ik erover lees, en zie in het instructiefilmpje, maakt het me optimistisch.

snel, netjes en maken beloften waar

Het bestellen ging gemakkelijk en binnen één dag had ik de spullen in huis. Ik ben nogal blij dat ze in een 'tweede kans' doos zaten met daarop de gebruiksaanwijzing. Dus geen extra verpakkingsmateriaal.

Eenvoudig, simpel en snel bezorgd

Website is overzichtelijk. Producten zijn eenvoudig te vinden. Bestellen is simpen en je hebt het snel in huis.

Prima ervaring

Deurveren werken goed, prima materiaal. Snelle levering. Goede ervaring.

Zeer goed!

Zeer goed!

Goede service en steeds meer keuze uit duurzame producten

Ben al jaren klant

Meedenkend, service gericht, communicatieve ervaring met dit bedrijf

In contact met het bedrijf kwam mijn product ten bate van een geplande gelegenheid toch op tijd aan. Het heeft mijn feestje gered. Dank!

Eco-Logisch en heel snel besteld en bezorgd.

Er is nog heel weinig kantoor materiaal te koop wat Eco-Logisch is in mijn dorp. Het is heerlijk om niet zelf te moeten zoeken en met pakketten papier te slepen. Voorlopig heb ik een mooie voorraad en kan ik mijn aandacht op andere zaken richten.

Prettige en mooie producten en heldere en sympatieke informatie per telefoon

top

telefonisch goed geholpen met product uitleg.

plezierige en zeer klantvriendelijke behandeling! Top

Ik had een lastig te vervullen wens om de tafel te behandelen zonder de kleur van het hout te beinvloeden. Een Eco-Logisch medewerker luisterde aandachtig, reikte me een product aan en gaf eerlijke informatie over de voor en nadelen. Hij weerhield me ervan te veel te kopen! Zo verbeteren we met elkaar de wereld....... Hartelijk dank!

Altijd goed

Snelle service en mooie producten.

Topspul!

Snelle levering!

zeer tevreden

Goed product en snelle correcte levering

Uitstekend bedrijf

Goed product. Goede prijs en kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Isarweg 10

1043 AK Amsterdam

Over eco-logisch.nl

"Verboden voor geitenwollensokken", zeggen we bij Eco-Logisch wel eens gekscherend. Daar zit echter een kern van waarheid in: wij zijn ervan overtuigd dat Eco-Logisch als eerste milieuvriendelijk, duurzaam warenhuis in Nederland niets met kleinschalig idealisme te maken zou moeten hebben, maar de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn. We zijn trots op het feit dat we voor welk product dan ook een duurzaam alternatief kunnen bieden: of het nu gaat om persoonlijke verzorging verf, speelgoed of isolatiemateriaal... Eco-Logisch is dé plek voor al die mensen die bewust (of onbewust) duurzaam willen verbouwen, werken, inrichten en wonen.