Snelle reactie, goede producten, fijn dat je af kunt halen in Amsterdam

Snelle reactie op vragen via mail Mogelijk om in de showroom stalen te bekijken Je kunt spullen afhalen in Amsterdam

Mooie producten!!

Mooie producten. Snel geleverd!

Mooie groene producten en snelle levering

Goede mooie selectie producten, alles naar verwachting en snel geleverd. Ik ben erg tevreden!

Logisch..?

De mogelijkheden van bodem verbetering zijn ongekend. Zal er mijn voordeel mee doen. Heldere omschrijving en iets meer dan alleen lavameel waarmee ik mij tot op heden mee tevreden heb gesteld

Heel tevreden

Na de bestelling voor het bokashisysteem te hebben geplaatst direct verzonden, gelukkig zonder overbodig (!) verpakkingsmateriaal, dat past bij een bedrijf als dit. Top! We zijn heel erg enthousiast over de bokashi,methode, wat een duurzame investering in ons huishouden :)

Goede service en fijne beits.

Snelle levering. Goed overleg mogelijk als een deel van de bestelling er wel is en een deel niet. Zeker fijn als je door je voorraad heen bent en graag verder wilt. Goede communicatie en mooie, duidelijke website.

Erg tevreden!

Fijne producten, groot aanbod, goed verpakt

Makkelijk besteld, snel gestuurd

Top product

Trips zijn zo goed als verdwenen! Erg fijn product

Vlotte levering. Alles ok

Goed product (leemverf) tegen een aanvaardbare prijs.

Producten netjes duurzaam verpakt ontvangen, alles naar verwachting.

Fijne shop met leuke producten

Heel fijne webshop, snel gevonden wat ik zocht, daarnaast ook snelle levering en goed verpakt. Blij dat het allemaal milieuvriendelijk en duurzaam kan.

Goed en vriendelijk geholpen. Fijne website.

Ik ben zeer tevreden

Zowel over de producten als de snelle levering en de manier waarop het is ingepakt.

Fijn.

Goede producten die ook nog goed zijn voor het milieu

Snelle levering, goede producten.

Kwaliteit product perfect.

Het bestelde product was goed en ben ik erg tevreden over. Met betrekking tot het versturen ben ik niet tevreden waarbij aangetekend dat dit mede door PostNL kwam. Ik ben wel van mening dat een bedrijf verantwoordelijk is voor het transport en moet zorgen dat ze een betrouwbare partner die dit netjes verzorgt. Ook het contact met Eco-Logisch was heel correct, men reageerde keurig op mijn reacties. Hierdoor zeker een aanrader voor dit bedrijf.

Gevaarlijk heerlijk winkelen op deze mooie website met dit originele aanbod van producten. Kom van alles tegen wat ik al lange tijd nodig heb en hier allemaal vind. Én meer dan dat; wist van een ecologische én goed geurende wasverzachter-vervanger bijvoorbeeld het bestaan niet eens want nooit elders tegengekomen: een praktisch klein glazen flesje én beschrijving met extra ideeen erbij hoe te gebruiken, zoals: ook zonder wasmiddel alleen toe te voegen aan wat azijn in het wasmachine zeep of wasverzachter bakje. En ja, dat werkt. Bezorging perfect. En fijn ook de achterafbetaling mogelijkheid.

Mooie producten prima levering

Mooie producten prima leveringen natuurvriendelijk

Producten en levering helemaal in orde

Goei spul

Vanwege de angst voor nachtvorst heb ik zijn druiven nu pas aangebonden. Reserve takken moest ik verwijderen. Vanwege gevorderd seizoen veel wondvocht door stuwkracht plant. Uw snoeibalsem kan ik van harte aanbevelen.

Alles op 1 adres

Meteen de volgende dag geleverd , in milieuvriendelijke verpakking.

Goede producten, snel bezorgd

Prim

Goede service!

Isarweg 10

1043 AK Amsterdam

Over eco-logisch.nl

"Verboden voor geitenwollensokken", zeggen we bij Eco-Logisch wel eens gekscherend. Daar zit echter een kern van waarheid in: wij zijn ervan overtuigd dat Eco-Logisch als eerste milieuvriendelijk, duurzaam warenhuis in Nederland niets met kleinschalig idealisme te maken zou moeten hebben, maar de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn. We zijn trots op het feit dat we voor welk product dan ook een duurzaam alternatief kunnen bieden: of het nu gaat om persoonlijke verzorging verf, speelgoed of isolatiemateriaal... Eco-Logisch is dé plek voor al die mensen die bewust (of onbewust) duurzaam willen verbouwen, werken, inrichten en wonen.